ΝΔ: «Τραβάει» τον Μπουτσικάκη στο κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε κομβικό κομματικό ρόλο με αναβαθμισμένα καθήκοντα ενόψει των εθνικών εκλογών ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, με εντολή Μητσοτάκη

- Δε θα είναι υποψήφιος στις Εθνικές  ούτε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Με εντολή του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης αναλαμβάνει θέση ευθύνης στην Πειραιώς και στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.

Προκειμένου να αφοσιωθεί στο σημαντικό ρόλο που του ανατίθεται, ο Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος, θέτοντας τον εαυτό του στις υπηρεσίες της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Για αυτό το λόγο και αναλογιζόμενος τη βαριά ευθύνη στο νέο ρόλο που του αναθέτει ο Πρωθυπουργός, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης φέρεται να έχει αποφασίσει να μην κατέβει ούτε ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Πειραιά.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται αύριο επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Βουλευτή, ο οποίος θα ενημερώνει αναλυτικά τα επόμενα βήματά του.

Είναι άξιο αναφοράς ότι ο Πρωθυπουργός επιλέγει να μη ρίξει στη μάχη του σταυρού άξια και ικανά στελέχη - είτε εν ενεργεία βουλευτές είτε στενούς του συνεργάτες με ιδιαίτερη δυναμική στην κοινωνία - και προτιμά να τους έχει δίπλα του για την οργάνωση της εκλογικής μάχης, γεγονός που καταδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτές τις Εκλογές, τις πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών για ορισμένους πολιτικούς αναλυτές, καθώς το αποτέλεσμα της κάλπης θα κρίνει την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα στο μέλλον.

Όπως έχει γράψει το PP εδώ και καιρό, οι πολιτικές εξελίξεις μέχρι τις κάλπες θα είναι πολλές και το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα πλήξουμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο PP για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις!

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώνεται: Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ ο Νίκος Βλαχάκος!