Ανακοινώνεται: Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ ο Νίκος Βλαχάκος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PP από τον Ιούνιο του 2022, σχετικά με την υποψηφιότητα Βλαχάκου στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PP τις επόμενες ώρες ανακοινώνεται επίσημα ως υποψήφιος Βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων ο Νίκος Βλαχάκος

Ο αδερφός του Πειραιώτη ήρωα των Ιμίων, μετά από μια μακρά πορεία ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης και το 28,5% ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, αλλά και την πολυετή προσφορά του ως Ιατρός Χειρουργός στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά (Διευθυντής Γ Χειρουργικής Κλινικής), είναι έτοιμος πλέον να δώσει τη μάχη του σταυρού για μια θέση στο Κοινοβούλιο.

Και όπως δείχνουν οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις - που συμπεριελάμβαναν τον Νίκο Βλαχάκο χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα - καταγράφει ιδιαίτερα σημαντική δυναμική με επίκεντρο τη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ, τη λαϊκή βάση και το μανιάτικο στοιχείο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Βλαχάκος πλασαριζόταν στην πρώτη τριάδα μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων!

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: «Τραβάει» τον Μπουτσικάκη στο κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Εθνικές Εκλογές: «Ρώσικη ρουλέτα» στην Α’ Πειραιά !