Ανακοινώνεται: Υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ ο Νίκος Βλαχάκος!


Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PP από τον Ιούνιο του 2022, σχετικά με την υποψηφιότητα Βλαχάκου στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PP τις επόμενες ώρες ανακοινώνεται επίσημα ως υποψήφιος Βουλευτής Α Πειραιά και Νήσων ο Νίκος Βλαχάκος

Ο αδερφός του Πειραιώτη ήρωα των Ιμίων, μετά από μια μακρά πορεία ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης και το 28,5% ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, αλλά και την πολυετή προσφορά του ως Ιατρός Χειρουργός στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά (Διευθυντής Γ Χειρουργικής Κλινικής), είναι έτοιμος πλέον να δώσει τη μάχη του σταυρού για μια θέση στο Κοινοβούλιο.

Και όπως δείχνουν οι μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεις – που συμπεριελάμβαναν τον Νίκο Βλαχάκο χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα – καταγράφει ιδιαίτερα σημαντική δυναμική με επίκεντρο τη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ, τη λαϊκή βάση και το μανιάτικο στοιχείο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Βλαχάκος πλασαριζόταν στην πρώτη τριάδα μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων!

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: «Τραβάει» τον Μπουτσικάκη στο κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Εθνικές Εκλογές: «Ρώσικη ρουλέτα» στην Α’ Πειραιά !