Εγκαίνια Μετρό Πειραιά: Εκ δεξιών του Μητσοτάκη ο Βοϊδονικόλας – Τι συζήτησαν & το ραντεβού που έκλεισαν! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μόνο εντύπωση δεν προκάλεσε στους παροικούντες τον Πειραιά, το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την άφιξη του τελευταίου στα Μανιάτικα μέχρι την αποχώρηση από το Δημοτικό Θέατρο, στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού για τα εγκαίνια του Μετρό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι η κομματική οργάνωση του Πειραιά επί ημερών Γιάννη Βοϊδονικόλα εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες και πλέον δραστήριες οργανώσεις της χώρας.

Ενώ υπενθυμίζεται ότι στις περασμένες εκλογές η ΝΔ εξέλεξε για πρώτη φορά 5 Βουλευτές στην Α Πειραιά σε σύνολο 6 εδρών!

Επιπροσθέτως, ο Πρωθυπουργός εκτιμά ιδιαίτερα την αυθεντικότητα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Α Πειραιά και ποντάρει πάνω του και για τις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς έχει κατορθώσει να διατηρήσει άψογα τις πολιτικές ισορροπίες στο μεγάλο λιμάνι.

Τι είπαν Μητσοτάκης - Βοϊδονικόλας & το νέο ραντεβού 

Στο περιθώριο των εγκαινίων οι δυο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες του PP, συζήτησαν τόσο για τις επικείμενες εθνικές εκλογές όσο και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023!

Μάλιστα ο Γιάννης Βοϊδονικόλας «δεσμεύτηκε» για εκλογή 4 Βουλευτών στο μεγάλο λιμάνι με τον Πρωθυπουργό να χαμογελά με ικανοποίηση!

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ζήτησε από τον Γιάννη Βοϊδονικόλα να τα πουν τις επόμενες μέρες στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ, προκειμένου να συζητήσουν με  λεπτομέρεια την τακτική που θα ακολουθηθεί στη μεγάλης στρατηγικής και πολιτικής σημασίας εκλογική περιφέρεια της Α Πειραιά και Νήσων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε επίσης:

Επίδειξη δύναμης από την κομματική οργάνωση της ΝΔ στον Πειραιά (φωτο)