Επίδειξη δύναμης από την κομματική οργάνωση της ΝΔ στον Πειραιά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγαλειώδη εκδήλωση της τάξεως των 500 ατόμων, πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων στην πλαζ Φρεαττύδας την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press, οι συνολικές προσκλήσεις που δόθηκαν τις προηγούμενες μέρες άγγιξαν τις 700 (!) ενώ στο μαγαζί που διοργανώθηκε η εκδήλωση τελικά συγκεντρώθηκαν οι 496!

Η σημασία της εκδήλωσης, σύμφωνα με έμπειρο κομματικό στέλεχος της ΝΔ στον Πειραιά ήταν διπλή.

Αφενός η στήριξη των μελών του κόμματος καλύπτει σημαντικό μέρος από  τις πάγιες ανάγκες μιας τόσο μεγάλης κομματικής οργάνωσης, ενώ από την άλλη αποδεικνύει ότι σε νεκρό πολιτικά χρόνο, η Οργάνωση του Πειραιά καταφέρνει να πραγματοποιήσει εκδήλωση εκατοντάδων ατόμων, δικαιώνοντας όσους τη χαρακτηρίζουν ως μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ενεργές κομματικές οργανώσεις της Ελλάδας πανελλαδικά.

Τους καλεσμένους υποδέχονταν στην είσοδο του χώρου ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας, μαζί με τον Αντιπρόεδρο και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μιχάλη Κουλιζάκο.

Ήταν όλοι εκεί!

Ο φωτογραφικός φακός του Piraeus Press «συνέλαβε» όλους τους Βουλευτές (Κατσαφάδος, Μελάς, Δούνια, Μανωλάκος, Μπουτσικάκης) και υποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων (Μιχαηλίδου  και Βλαχάκος), τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον τ. Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο, κυβερνητικά στελέχη και στελέχη δημοσίων οργανισμών (ΣμυρλήςΕυσταθόπουλος) τοπικής αυτοδιοίκησης (Καψοκόλης, Λεουτσάκου, Μπουρδάκου, Ρέππας, Νανόπουλος, Γαρδούνη, Λαγκαδιανού), εκπροσώπους τοπικών φορέων και συλλόγων (ΠλατανησιώτηςΔραγουμάνοςΚούβαρη), καθώς και εκατοντάδες στελέχη της ΔΑΚΕ (Μπολάνος, Χαραλάμπους) και κομματικά στελέχη ΝΔ και ΟΝΝΕΔ από Α και Β Πειραιά μεταξύ των οποίων τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Β Πειραιά Θανάση Κατσιρούμπα, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιά & Νήσων Αντώνη Μωραντζή και τον Διευθυντή Γραμματείας ΕΚΟ Χριστόφορο Ντίζο.

Και βέβαια τον οικοδεσπότη της βραδιάς, πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Πειραιά και ιδιοκτήτη του πολύ ωραίου μαγαζιού στην πλαζ Φρεαττύδας, Γιάννη Κουλιζάκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έδωσαν το παρών και δυο Πρόεδροι και ένας Γενικός Γραμματέας νησιωτικών κομματικών οργανώσεων, οι κ.κ. Μαυρομάτης Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κυθήρων, Αναστασιάδης Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Τροιζηνίας, Αποστολίδης Γεν. Γραμματέας ΔΗΜΤΟ Αίγινας.

Τα ονόματα που αναφέρθηκαν είναι εντελώς ενδεικτικά, καθώς την ώρα του ρεπορτάζ στο μαγαζί βρίσκονταν πάνω από 300 άτομα.

Δείτε εικόνες από τη χθεσινή επιβλητική εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων: