ΝΔ Α Πειραιά: Αλιγιζάκη & Κούβαρη στο τραπέζι για την κενή γυναικεία θέση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την κάλυψη του γυναικείου κενού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων.

Όπως σας αποκάλυψε το PP, δυο μανιάτικα ονόματα παίζουν ήδη εδώ και λίγες ώρες.

Στην προσπάθεια να καταρτιστεί το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο για την κυβερνώσα παράταξη στο μεγάλο λιμάνι, τα ονόματα πέφτουν βροχή στο τραπέζι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, δυο ονόματα συζητιούνται επίσης τις τελευταίες ώρες, μεταξύ των οποίων μια παλιά γνώριμη Κρητικιά στα κοινά του Πειραιά, παρά το νεαρό της ηλικίας της και μια δυναμική Μανιάτισσα!

Πρόκειται για τις κ.κ. Σίσσυ Αλιγιζάκη και Δήμητρα Κούβαρη!

Η Σίσσυ Αλιγιζάκη, επιτυχημένη και μακροβιότερη Αντιδήμαρχος Παιδείας Πειραιά μεγαλωμένη στα Καμίνια του Πειραιά, με καταβολές από την Κρήτη, αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο «βαρύ πυροβολικό» σε επίπεδο βιογραφικού μαζί με τη Δόμνα Μιχαηλίδου - μεταξύ αντρών και γυναικών - ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα, ενώ πριν λίγες μέρες ανέλαβε καθήκοντα Αναπληρώτριας Γραμματέως Αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

Η Δήμητρα Κούβαρη, μεγαλωμένη στα Μανιάτικα, προέρχεται από μεγάλη μανιάτικη οικογένεια και είναι Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μέχρι τώρα δεν έχει εμπλακεί ενεργά στα κοινά ως υποψήφια σε Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Όπως φαίνεται θα δοθεί σκληρή μάχη για τη μία κενή γυναικεία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Α Πειραιά, μεταξύ προσωπικοτήτων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική κατάταξη των υποψηφίων.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση για ΝΔ Α Πειραιά: Οι σίγουροι, η έκπληξη με Βλαχάκο και η μάχη για τις θέσεις 3 & 4

ΝΔ Α Πειραιά: Μανιάτισσα στην κενή θέση του ψηφοδελτίου!