ΝΔ Α Πειραιά: 4 Μανιάτες & 1 Κρητικός στο ψηφοδέλτιο – Τι γίνεται με τις γυναίκες;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της 4ετίας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και η συζήτηση περί εκλογών έχει φουντώσει για τα καλά, ιδίως μετά την ανακοίνωση υποψηφίων από την Πειραιώς!

Είναο γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι οι Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας, εντούτοις οι υποψήφιοι Βουλευτές - παλιοί και νέοι -  επιδεικνύουν μια ιδιαίτερη κινητικότητα, σα να βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο!

Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τις κομματικές οργανώσεις που εμφανίζονται ολοένα και πιο «ζωηρές»!

Το ίδιο συμβαίνει και στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, με τους βουλευτές να βρίσκονται υπ’ ατμόν και να μην αφήνουν εκδήλωση για εκδήλωση!

Αλλά και η ΔΕΕΠ Α Πειραιά και Νήσων, μια από τις μεγαλύτερες κομματικές οργανώσεις της ΝΔ στη χώρα, παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα, όπως φαίνεται από την πρόσφατη συνάντηση Βοϊδονικόλα (Πρόεδρος ΔΕΕΠ) - Κατσαφάδου, αλλά και την παρουσία Κουλιζάκου (Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ) στα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου, όπου παρευρέθηκαν και αρκετοί υπουργοί της Κυβέρνησης!

Οι άνδρες υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Α  Πειραιά και Νήσων

Οι σίγουροι υποψήφιοι για τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές είναι οι ήδη εκλεγμένοι Βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας Α Πειραιά & Νήσων.

Πρόκειται για 3 Μανιάτες, τους Κατσαφάδο, Μελά, Μανωλάκο και 1 Κρητικό, τον Μπουτσικάκη!

Και οι 4 εμφανίζουν μεγάλη κινητικότητα τόσο στον Πειραιά όσο και στα Νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ο γρίφος είναι για την 5η ανδρική θέση του ψηφοδελτίου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press και μετά τη μη κάθοδο Γεραπετρίτη (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), θα καλυφθεί από ακόμα έναν Μανιάτη και μάλιστα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στον Πειραιά… και όχι μόνο!

Οι γυναίκες υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Α  Πειραιά και Νήσων

Από της 3 γυναικείες θέσεις του ψηφοδελτίου της Α Πειραιά & Νήσων, οι θεωρούνται ήδη καλυμμένες, από την εν ενεργεία Βουλευτίνα Νόνη Δούνια και από την προσφάτως ανακηρυχθείσα ως υποψήφια Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η 3η θέση όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το Piraeus Press φαίνεται να προορίζεται σε Πειραιώτισσα που έχει πιο ωραία μάτια και από της Δόμνας Μιχαηλίδου!

Τις τελευταίες μέρες διακινούνται σενάρια από «καλοπροαίρετους» νεοδημοκράτες του Πειραιά, περί μη καθόδου της Νόνης Δούνιας, είδηση που όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα προς το παρόν, αλλά σημειώνεται ότι η Βουλευτίνα της ΝΔ συνεχίζει να έχει ενεργή παρουσία στα δρώμενα της πόλης και των νησιών.

Οι έδρες της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων και το «κλείδωμα» των κομματικών παραγόντων 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι προεκλογικές ζυμώσεις έχουν ξεκινήσει και οι υποψήφιοι Βουλευτές των επερχόμενων εκλογών ήδη «κλειδώνουν» τους μεγάλους κομματικούς παράγοντες του Πειραιά, καθώς θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι αυτή τη φορά οι έδρες θα είναι λιγότερες από 5, από 2 έως 3 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ενώ σε ενδεχόμενο μεγάλης ανατροπής των μέχρι σήμερα δεδομένων, η ΝΔ μπορεί να εξασφαλίσει και 4η έδρα!

«Το εκλογικό παιχνίδι που θα παιχτεί αυτή τη φορά θα είναι «σκληρό» και θα κριθεί στις λεπτομέρειες» ανέφερε στο Piraeus Press θεσμικός παράγοντας του Πειραιά που γνωρίζει αρκετά καλά τα της ΝΔ στο μεγάλο λιμάνι!

Διαβάστε επίσης:

«Επίθεση» στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον Πρύτανη του ΠΑΠΕΙ… με φωτογραφία δίπλα στον Τσίπρα!

Θερμή χειραψία Ευσταθόπουλου – Παπαγεωργίου στο ΣΕΦ!

Αποκλειστικό: Συνάντηση Κατσαφάδου – Βοϊδονικόλα με… πολλαπλά μηνύματα!