Θερμή χειραψία Ευσταθόπουλου – Παπαγεωργίου στο ΣΕΦ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τους δυο άνδρες να διατηρούν «μακροχρόνια» κόντρα από την περίοδο των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, έβαλε η θερμή χειραψία που αντάλλαξαν πριν λίγες μέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Νίκο Παπαγεωργίου και τον Σαράντο Ευσταθόπουλο να ανταλλάσσουν σφιχτή χειραψία, υπό το «άγρυπνο βλέμμα» της Προέδρου του ΣΕΦ Χριστιάνας Τσικιγκίρη και του Αντιπροέδρου του ΕΑΠ - Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ και Προέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Στάθη Ευσταθόπουλου.

Με αυτόν τον τρόπο μπήκε ένα τέλος στα σενάρια που διακινούσαν διάφοροι κακοπροαίρετοι περί «κακών σχέσεων» μεταξύ του Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντου Ευσταθόπουλου και του Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής Νίκου Παπαγεωργίου.

Το παραπολιτικό προέκυψε από το φωτογραφικό φακό της διοργάνωσης των Πανελληνίων Μαθητικών Σκακιστικών Πρωταθλημάτων, που σε ανύποπτο χρόνο «συνέλαβε» το στιγμιότυπο της χειραψίας εν αγνοία των δυο ανδρών!

Διαβάστε επίσης:

35 άνεργοι του ΟΑΕΔ ηλικίας 55+ πιάνουν δουλειά στο Νοσοκομείο Μεταξά – Συνάντηση Μπουτσικάκη & Ευσταθόπουλου με Πρωτοψάλτη