Αποκλειστικό: Συνάντηση Κατσαφάδου – Βοϊδονικόλα με… πολλαπλά μηνύματα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνάντηση σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πριν λίγη ώρα είχαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Α Πειραιά και Νήσων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press, η συνάντηση διήρκησε αρκετή ώρα και ήταν εφ’ όλης της ύλης!

Συζητήθηκαν θέματα για τον Πειραιά, για τα Νησιά του Αργοσαρωνικού και τα Κύθηρα, εθνικά, κοινωνικά και θέματα υγείας τρέχουσας επικαιρότητας… ενώ το «μενού» είχε και εκλογές!

Εκλογές Εθνικές (βουλευτικές) αλλά και Αυτοδιοικητικές, καθώς υπάρχει έντονη κινητικότητα και σε αυτό το επίπεδο!

Κοινή γραμμή και των δυο ήταν ότι οι Εθνικές Εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της 4ετίας, όμως η κομματική μηχανή του Πειραιά θα πρέπει να ξεκινήσει να δουλεύει από τώρα μεθοδικά, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια επί προεδρίας Βοϊδονικόλα, έχοντας μετατρέψει την Οργάνωση της Α’ Πειραιά & Νήσων σε μια από τις μαζικότερες και αποτελεσματικότερες της χώρας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν έλειψε και η «ονοματολογία» σχετικά με υποψήφιους Δημάρχους αλλά και νέους υποψήφιους Βουλευτές για το Ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά (υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν 2 κενές θέσεις, ενός άντρα και μιας γυναίκας).

Πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι αναμένονται πολλές εκπλήξεις το επόμενο χρονικό διάστημα στον Πειραιά και τα Νησιά… κάτι που επιβεβαιώνει και το σημερινό ρεπορτάζ μετά τη συνάντηση Κατσαφάδου - Βοϊδονικόλα!