Εκλογές ΝΔ Α Πειραιά: Γιάννης Βοϊδονικόλας ο «Ενωτικός» – Μοναδικός υποψήφιος για Πρόεδρος ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εκ νέου και μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Α Πειραιά & Νήσων ΝΔ κοινής αποδοχής ο Γιάννης Βοϊδονικόλας 

- Την Κυριακή ψηφίζουν πάνω από 2.000 Νεοδημοκράτες στον Πειραιά και τα Νησιά

Δεν αμφισβητείται από κανέναν το έργο που έχει επιτελεστεί επί των ημερών του Γιάννη Βοϊδονικόλα στην Προεδρία της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Α Πειραιά & Νήσων.

Τρανή απόδειξη ότι ο ίδιος θα είναι ξανά ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Και μάλιστα, επικρατεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ΝΔ του Πειραιά τέτοια ηρεμία και τέτοια σύμπνοια, που σε όλες τις τοπικές του Πειραιά και των Νησιών - πλην της Αίγινας όπου κατέρχονται 2 υποψήφιοι για Πρόεδροι της Τοπικής - θα υπάρχει 1 υποψήφιος πρόεδρος κοινής αποδοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πειραιάς στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές έγραψε ιστορία με την εκλογή 5 βουλευτών στην Α’ Πειραιά & Νήσων, διατηρώντας το μεγαλύτερο και πιο δραστήριο εκλογικό κέντρο στην Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου και των μελών της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων.

Η ανανέωση της εντολής της Κυριακής στον Γιάννη Βοϊδονικόλα, θα σημάνει αυτόματα και την εκκίνηση για την προετοιμασία ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς ο Προέδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της Πειραιώς και των συνεργατών του Προέδρου της ΝΔ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press.

*Η ΔΕΕΠ = Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας είναι η πρώην ΝΟΔΕ = ΝΟμαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή