Εορταστικές εκδηλώσεις σε Δ & Ε ΚΑΠΗ Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Παρουσία του αρμόδιου τ. Δημάρχου Πειραιά Χρήστου Αγραπίδη

- Κατάμεστες οι αίθουσες των ΚΑΠΗ σε Μανιάτικα και Παλιά Κοκκινιά

Γεμάτες από ψυχή και παλμό οι εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ της Δ και της Ε Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ γλέντησαν με ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό, σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, στα πλαίσια προγράμματος διασκέδασης και αναψυχής του Δήμου Πειραιά για τα Κέντρα Αγάπης των Ηλικιωμένων.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν:

Ο τ. Δήμαρχος Πειραιά και αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα ΚΑΠΗ Χρήστος Αγραπίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Γρηγόρης Καψοκόλης (εκ νέου υποψήφιος), ο Πρόεδρος της Ε Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος, η Κοινοτική Σύμβουλος της Δ Δημοτικής κοινότητας Πειραιά (εκ νέου υποψηφια) Κατερίνα Γαρδούνη και ο Κοινοτικός Σύμβουλος της Ε Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Θοδωρής Σκορδίλης, η Κοινοτική Σύμβουλος Πειραιά κ. Δουρέκα, η υποψήφια Κοινοτικής Σύμβουλος Πειραιά στην Ε Δημοτική Κοινότητα Πειραιά Νατάσα Καμπόλη.

Ο Εκδότης του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος μάλιστα επεφύλασσε μια μικρή έκπληξη στα μέλη του ΚΑΠΗ – επί τη ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου – στα οποία και δώρισε συμβολικά από ένα ελληνικό σημαιάκι.

Το Piraeus Press ήταν εκεί και σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΣΤΗΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ Δ2 ΚΑΠΗ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ

Διαβάστε επίσης:

Γιορτή στο Δ2 ΚΑΠΗ Πειραιά παρουσία Αγραπίδη