Η Αστυνομική Διεύθυνση Δραπετσώνας απαντά στον Λουκά Τζανή για τα εγκαταλελειμμένα της Δραπετσώνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην απάντηση του, στο δημοσίευμα της Piraeus Press για τα εγκαταλελειμμένα προσφυγικά της Δραπετσώνας, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής, φαίνεται πως ρίχνει το μπαλάκι των ευθυνών στην Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής.

Σε επικοινωνία που είχαμε  με τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δραπετσώνας, κ. Τεσσέρη,  μας ξεκαθάρισε πως η Αστυνομία έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα και σε καμία των περιπτώσεων δε φέρει  ευθύνη.

Πιο συγκεκριμένα, μας ενημέρωσε πως με πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δραπετσώνας εστάλη έγγραφο (υπ’αριθμόν 3924 10/2013) για να αποφασιστεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, κ. Στέφανο Χρήστου, η οριστική σφράγιση του κτιρίου.

Παράλληλα, έχουν σταλεί δυο έγγραφα, τις ημερομηνίες 17-10-2013 και 10-11-2013, σύμφωνα με τα οποία η Αστυνομία ζητά τη συνδρομή του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας με σκοπό να στελεχώσει το δυναμικό της και να επιτευχτεί η εποπτεία του χώρου.

Τέλος, όσον αφορά την πτώση εκτριμμάτων  από το κτίριο γνωστοποιήθηκε πριν από δυο χρόνια στο Δήμαρχο έγγραφο (υπ’αριθμόν 204 1/2012) για τη λήψη μέτρων, ωστόσο καμία απάντηση δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα. 


Διαβάστε επίσης:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Λουκά Τζανή στο ΡΕΠΟΡΤΑΖ της Piraeus Press για τα προσφυγικά της Δραπετσώνας

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Κινδυνεύουν πολίτες από τα ετοιμόρροπα προσφυγικά κτίρια (Φωτορεπορτάζ)