Νίκος Μιχαλίτσης: «Δε θα είμαι υποψήφιος» – Το όνομά του είχε παίξει στο «Κίνημα των 20»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια αιφνιδιαστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Πειραιώτης επικοινωνιολόγος Νίκος Μιχαλίτσης ξεκαθαρίζει ότι δε θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πάντως, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές του PP, το όνομά του είχε «παίξει» τις προηγούμενες μέρες στο «Κίνημα των 20», και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι θα συμμετέχει σίγουρα στη διευρυμένη ηγετική ομάδα!

Δε γνωρίζουμε τι μεσολάβησε τις τελευταίες ώρες και ο Νίκος Μιχαλίτσης οδηγήθηκε σε δημοσίευση με την οποία αποκλείει κάθε ενδεχόμενο καθόδου στις Εκλογές του Οκτωβρίου.

Μάλιστα, παράγοντας που γνωρίζει καλά τα της  Πλατείας Κοραή, σχολίαζε στο PP ότι μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η εισαγωγή της δήλωσης Μιχαλίτση που αναφέρει ότι:

«…γίνομαι αποδέκτης ερωτήσεων για το αν θα εκτεθώ ως υποψήφιος στην προεκλογική αρένα  των Αυτοδιοικητικών Εκλογών πρώτου ή δεύτερου βαθμού…»

Επιβεβαιώνοντας εμμέσως την πληροφορία του PP ότι ο κ. Μιχαλίτσης έγινε αποδέκτης τηλεφωνημάτων από ηγετικά στελέχη του «Κινήματος των 20»!

Ενώ τονίζει με νόημα την αναφορά του κ. Μιχαλίτση ότι «δεν είναι στις προθέσεις του να είναι υποψήφιος», η οποία με μια δεύτερη ανάγνωση αφήνει ένα παράθυρο για αλλαγή στάσης… μιας και υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι τον Οκτώβρη!

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι οι ζυμώσεις στον Πειραιά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, επιβεβαιώνοντας απόλυτα για ακόμη μια φορά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PP, για τις διεργασίες του «Κινήματος των 20» και τις προσεγγίσεις παραγόντων του Πειραιά!

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Νίκου Μιχαλίτση:

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση για το «Κίνημα των 20 στον Πειραιά» – Μανιάτης ο επικεφαλής με 4 συλλαβές! (φωτο)

Δημοτικές Εκλογές Πειραιά 2023: Έρχεται το «Κίνημα των 20»! (ονόματα)