Επιβεβαίωση PP: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων το Σάββατο για τον ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του PP

Διαβάστε το κείμενο διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής όπου θα λειτουργήσει η νέα δομή του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα του Πειραιά 

Πρώτο το PP αποκάλυψε πριν λίγες μέρες τις πληροφορίες για διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, με αφορμή τη λειτουργία της δομής του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Το ρεπορτάζ του PP σχετικά με την υπόθεση αναφέρει ότι έχει επέλθει συμφωνία με την Μητρόπολη Πειραιά, προκειμένου στον εν λόγω χώρο να φιλοξενούνται άστεγοι του Λιμανιού.

Βέβαια, τις τελευταίες μέρες και με αφορμή την εκτέλεση κάποιων εργασιών στο κτίριο της οδού Αιτωλικού, έχει προκληθεί αναστάτωση στους κατοίκους, οι οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι στο σημείο θα λειτουργήσει κανονικά δομή του ΟΚΑΝΑ σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.

Για αυτό το λόγο διοργανώνουν ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σταθμό του Μετρό στα Μανιάτικα το Σάββατο στις 10:30 πμ.

Διαβάστε και το κείμενο διαμαρτυρίας που σύμφωνα με πληροφορίες διανεμήθηκε στην περιοχή.

«Γειτόνισσες/ Γείτονες
Στην περιοχή μας ανοίγει δομή OKANA, δίπλα σε σχολεία, παιδικές χαρές/ πλατείες, στα σπίτια μας, στα μαγαζιά μας...

Απαιτούμε
Από κάθε αρμόδιο, Δήμο Πειραιά, Περιφέρεια Αττικής, ΟΚΑΝΑ, Β ΔΥΠΕ, Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Παιδείας, Πολιτικά Κόμματα να πάρουν απόφαση ανάκλησης - απαγόρευσης της δημιουργίας της δομής ΟΚΑΝΑ στην περιοχή μας και να δημιουργηθεί σε περιοχή που πληροί τις προδιαγραφές.
Η περιοχή μας έχει ανάγκη από έργα αναβάθμισης και όχι υποβάθμισης.

Καλούμε
Τους κατοίκους και τους μαζικούς φορείς της περιοχής μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 17/6 και ώρα 10:30 π.μ. έξω από τη νέα δομή του ΟΚΑΝΑ (Αιτωλικού 62, Πειραιά).
Τέλος, καλούμε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πειραιά να συνεδριάσει εκτάκτως και να πάρει θέση υπέρ του αιτήματός μας.

Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων»

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ για τη δομή του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα του Πειραιά