Κερατσίνι: Αδίστακτοι νεαροί επίδοξοι ληστές επιχειρούν να «μπουκάρουν» σε σπίτι (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο διαδίκτυο κάνουν αναφορά για ΡΟΜΑ και για κλεμμένο ΙΧ που χρησιμοποιήθηκε στο Κερατσίνι από τους 2 νεαρούς επίδοξους ληστές.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που φέρεται να ανάρτησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Facebook, με αστραπιαίες κινήσεις, ένας νεαρός «καβαλά» τα κάγκελα και πηδά στο μπαλκόνι της οικείας υπερυψωμένου ισογείου στο Κερατσίνι.

Αρχίζει να κλωτσά με μανία την πόρτα προκειμένου να σπάσει και να εισέλθει στο σπίτι. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και ενώ εμφανίζεται και ο δεύτερος νεαρός να καβαλά τα κάγκελα του μπαλκονιού, οι δυο τους τρέπονται σε φυγή, μπαίνουν στο ΙΧ που είχαν σταθμεύσει ακριβώς έξω από το σπίτι - στόχο και εξαφανίζονται!

Πιθανότατα να ακούστηκε κάποιος μέσα από το σπίτι ή κάτι άλλο τρόμαξε τους δυο επίδοξους ληστές, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν αντιληφθεί την ύπαρξη κάμερας… εκτός εάν την είδαν και απλά αδιαφόρησαν!

Ο ιδιοκτήτη του σπιτιού δημοσιοποίησε το εν λόγω βίντεο και το ίδιο κάνουμε και εμείς, προκειμένου να ενημερώσει και με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσει τους συμπολίτες του στην ευρύτερη περιοχή, για τη δράση των δυο μελαμψών νεαρών.

Δυστυχώς παρόμοια φαινόμενα αποτελούν καθημερινότητα στον ευρύτερο Πειραιά, με αυξημένα περιστατικά ληστειών από Ρομά )και όχι μόνο), οι οποίοι πλέον έχουν εγκατασταθεί σε μόνιμες κατοικίες στις γειτονιές του λιμανιού.

Είναι επιτακτική η ανάγκη να υπάρξει αυστηρά τη αστυνόμευση και παραδειγματική τιμωρία όλων όσων συλλαμβάνονται, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα στην προσπάθεια κάποιου νοικοκύρη να διαφυλάξει την οικογένεια και την περιουσία του από εισβολείς σαν τους νεαρούς του βίντεο που ανάρτησε ο ιδιοκτήτη του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: