ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Εντυπωσιακή συνάντηση από Μποτρομλή – Σαλαγιάννη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων με τον Νίκο Βλαχάκο, Κωνσταντίνου Μποτρομλή και Μαρίας Σαλαγιάννη

– Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη εκδήλωση των δυο υποψηφίων

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων ¨Δωδεκανησιακή Εστία¨ από το Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Κωνσταντίνο Μποτρομλή και την Υποψήφια Σύμβουλο Α’ Δημοτικής Κοινότητας  Μαρία Σαλαγιάννη.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση, δίνοντας το δικό του μήνυμα για τις εκλογές της 26ης Μάϊου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Ά Πειραιώς και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος καθώς και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Νίκος Βλαχάκος.

Ο Κωνσταντίνος Μποτρομλής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα και των πέντε Δημοτικών Διαμερισμάτων Πειραιά, παρουσιάζοντάς τα με στοιχεία έπειτα από την καταγραφή που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του στις γειτονιές του Πειραιά.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις , με τον Νίκο Βλαχάκο στο τιμόνι  της πόλης, για να γίνει ο Πειραιάς Πόλη Πρότυπο.