ΕΥΗ ΣΠΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ: « Ο δημότης αν επιλέξει τον Φίλιππο Καμπούρη, είναι δεδομένο ότι θα του λύσει τα προβλήματα»

– Η Εύη Σπιγγοπούλου είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με τον συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε» του Φίλιππου Καμπούρη

– Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή της 

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και η αγωνία των υποψηφίων «χτυπά κόκκινο». Η επιτυχημένη επιχειρηματίας Εύη Σπιγγοπούλου αναλύει τα προβλήματα του Δήμου της και αναφέρει τους λόγους που πρέπει να εμπιστευτεί ένας δημότης τον Φίλιππο Καμπούρη για νέο Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφια;

Είναι μια ερώτηση που έχω δεχτεί πολλές φορές. Κάποιοι φίλοι μου λένε τώρα εσύ, έχεις την δουλειά σου, την οικογένειά σου, τι θέλεις και μπλεχτείς με την πολιτική; Η απάντηση που δίνω είναι πως όλα όσα σας ενοχλούν, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, αυτά που μας ενοχλούν όλους, είναι αυτά που ενοχλούν και εμένα. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε τα πράγματα και να βελτιώσουμε τις ζωές μας είναι να συμμετέχουμε. Να μην δίνουμε τη δυνατότητα στους μέτριους να ορίζουν τις ζωές μας. Είμαι ενεργός πολίτης και θέλω να συμμετέχω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται, τίποτα δεν αλλάζει αν δεν το αλλάξουμε εμείς.

Πως κρίνετε τη διοίκηση του Χρήστου Βρεττάκου;

Είναι μια ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ διοίκηση, η οποία οδηγεί την πόλη σε μαρασμό και τον Δήμο στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. Ο κ. Βρεττάκος υπήρξε ίσως ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος στην πόλη μας. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φάνηκε περίτρανα στις περιπτώσεις που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο συνδυασμός μας και ο Φίλιππος Καμπούρης. Δηλαδή στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των σχολείων στο Υπερταμείο και φυσικά στην ανέγερση του ΤΖΑΜΙΟΥ, το οποίο είναι ένα τεράστιο θέμα που θα κληθεί να χειριστεί η επόμενη Δημοτική αρχή.

Για εσάς ποιο είναι το μεγαλύτερο τοπικό πρόβλημα;

Το μεγαλύτερο τοπικό πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο ίδιος ο κ. Βρεττάκος και η καταστροφική θητεία του. Θα πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν και στην συνέχεια θα βρεθεί ΛΥΣΗ, ώστε να πάει η πόλη μας ένα βήμα παραπέρα. Υπάρχουν ικανοί και καταρτισμένοι άνθρωποι σε όλες τις παρατάξεις. Θα σηκώσουμε μανίκια όλοι μαζί και θα σηκώσουμε την πόλη μας. Άλλωστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με έναν ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ να καταστήσουμε το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μια πόλη πρότυπο.

Πείτε μας 3 λόγους ώστε ένας δημότης Κερατσινιού – Δραπετσώνας να επιλέξει τον συνδυασμό του Φιλίππου Καμπούρη;

Ο Φίλιππος είναι νέος και επιτυχημένος δημοσιογράφος. Σε πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει. Το γνωστικό του επίπεδο είναι πολύ ευρύ και είναι πολύ έξυπνος. Πιστεύω πως όλα αυτά τα στοιχεία δημιουργούν μια ασφάλεια στον δημότη πως αν επιλέξει τον Φίλιππο Καμπούρη, είναι δεδομένο ότι θα του λύσει προβλήματα. Δεν θα του φορτώσει ακόμα περισσότερα απ’ όσα βιώνει από τις κυβερνητικές πολιτικές και από την καταστροφική θητεία του κ. Βρεττάκου. Ο Φίλιππος και ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ και θα ΛΥΣΕΙ τα προβλήματα της πόλης μας.

Πείτε μας 3 λόγους ώστε ο ίδιος δημότης να βάλει σταυρό προτίμησης στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο Εύη Σπιγγοπούλου;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά προκειμένου να υλοποιήσω τα όνειρα της γενιάς μου και του τόπου μου. Είμαι νέα, άφθαρτη και επιτυχημένη στην δουλειά μου. Η ενασχόληση μου με τα κοινά δεν εκπορεύεται από κάποια ιδιοτέλεια. Μόνο από την άδολη αγάπη μου για την πόλη μας.

Τι σημαίνει για εσάς η εκλογή σας στο νέο δημοτικό, κρίσιμο συμβούλιο;

Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Έχω τρομερή όρεξη για δουλειά. Αν εκλεγώ θα κάνω τα πάντα για φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που θα μου δείξουν οι δημότες. Για μένα μια ενδεχόμενη εκλογή μου, θα είναι κομβική. Είμαι αποφασισμένη με κάθε τρόπο να πάρω στα χέρια μου την τύχη των συμπολιτών μου και της οικογένειας μου.

 Σε περίπτωση που εκλεγείτε, σε ποιους τομείς θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας;

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον χώρο του Εμπορίου και του Τουρισμού. Ως εκ τούτου στόχος μου είναι να συμβάλλω με κάθε μέσον, ώστε μέσω έξυπνων και στοχευμένων κινήσεων να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους νέους. Η μεγαλύτερη μάστιγα της εποχής μας είναι πως λόγω των μνημονίων μια ολόκληρη γενιά νέων ανθρώπων έφυγε στο εξωτερικό. Όλα τα λαμπρά μυαλά έφυγαν από την χώρα μας. Χρέος μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε όλ’ αυτά τα μυαλά να επιστρέψουν στην Ελλάδα μας.

Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο Φίλιππος Καμπούρης δήμαρχος, αλλά εσείς εκλεγείτε δημοτική σύμβουλος. Θα συνεργαστείτε με αυτόν που θα εκλεγεί δήμαρχος; Ποια τα κριτήρια που θα θέσετε;

Μπορώ να συνεργαστώ και με τον εχθρό μου προκειμένου να υπηρετήσουμε έναν κοινό σκοπό. Το ΚΥΡΙΑΡΧΟ κριτήριο που θέτω προσωπικά, είναι να μην υπάρχουν ιδεοληψίες και κομματικός εναγκαλισμός. Αν εκλείψουν όλ’ αυτά προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει κοινό πεδίο δράσης για όλους μας. Όμως  επειδή βλέπω την αποδοχή των δημοτών της πόλης μας στο πρόσωπο του Φιλίππου Καμπούρη πιστεύω πως  στις εκλογές του Μαΐου θα είναι ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Τι μήνυμα θέλεις να μεταφέρεις στους συνδημότες σου

Δεσμεύομαι για ένα καλύτερο αύριο του τόπου μας, για τις γενιές που υπάρχουν , για τις γενιές που θα έρθουν!

Διαβάστε επίσης:

ΕΥΗ ΣΠΙΓΓΟΠΟΥΛΟΥ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη