ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ & ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση από Φίλιππο Καμπούρη (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης έκανε την παρουσίαση του συνδυασμού του

- Πάνω από 500 φίλοι και υποστηριχτές του έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Μαζί Μπορούμε». Το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» «βούλιαξε» από κόσμο που έστειλε με την παρουσία του το μήνυμα ισχυρής νίκης στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στην εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση η αίθουσα σείστηκε από το χειροκρότημα κατά τη διάρκεια της δυναμικής και γεμάτη πάθος ομιλίας του υποψήφιου δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππου Καμπούρη, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου και έθιξε τα κακώς κείμενα της σημερινής διοίκησης του Δήμου που όπως τόνισε είναι εθισμένη να βάζει πάνω απ’ όλα το προσωπικό συμφέρον, το κτίσιμο πελατειακών σχέσεων, των προσωπικών πολιτικών διαδρομών, να ξεπούλα την περιουσία του Δήμου και να αδιαφορεί για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας, κάτι το οποίο είδαμε και με το λουκέτο του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου και με τα σχέδια για τη δημιουργία τζαμιού στην πόλη μας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του τονίζοντας πως ο Δήμος θα περάσει σε μια άλλη εποχή σε μια φάση ανάπτυξης, προκειμένου να γίνει ένας Δήμος πρότυπο που θα ανταποκρίνεται στην σύγχρονη εποχή και στις ανάγκες όλων των πολιτών.

«Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας είναι εθισμένη να ξεπούλα την περιουσία του Δήμου όπως έγινε στο υπερταμείο με τα 50 ακίνητα χαρίζοντας σχολεία, πλατείες ακόμα και το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας. Να αδιαφορεί για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας. κάτι που είδαμε και με το λουκέτο του Αστυνομικού Τμήματος Κερατσινίου. Να μας φέρνει τζαμί στην πόλη μας μαζί με τα κυβερνητικά του συντρόφια, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια μας αλλά και βοηθώντας στην πλήρη υποβάθμιση του τόπου μας. Μια Δημοτική Αρχή που όταν ακούει οτιδήποτε αφορά σε Ελλάδα, Θρησκεία, Μακεδονία, σημαία, Ορθοδοξία βγάζει φλύκταινες», επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης.

«Το μήνυμα απόψε είστε εσείς! Ένα μήνυμα που σαν αστραπή θα φτάσει και θα φωτίσει κάθε γωνιά του Δήμου μας εσείς είστε η απάντηση Σε όλους εκείνους που προσπαθούν να μας περιχαρακώσουν σε κόμματα, σε παρενθέσεις και αγκύλες! Στέκομαι σήμερα μπροστά σας και με όλη την δύναμη της ψυχής μου σας λέω Είμαι αποφασισμένος μαζί με τους συνεργάτες μου, μαζί με όλους εσάς να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο. Να κάνουμε βήματα μπροστά και να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης πιο δημοκρατικό, πιο συλλογικό» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης.

Συμπλήρωσε ακόμη :«Φτάνουν πια οι ανεύθυνες υποσχέσεις. Γνωρίζω τα προβλήματα του Δήμου πολύ καλά Γι’ αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ένα σχέδιο πνοής για έναν Δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την παρουσία σας, για την τιμή που μου κάνετε να είστε συνοδοιπόροι και σ’ αυτόν τον αγώνα Καλό και έντιμο αγώνα Η νίκη είναι δική μας. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης ευχαρίστησε τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τους φορείς της πόλης, αλλά και τους εκπρόσωπους, τους πολιτευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του Κινήματος Αλλαγής,του ΛΑΟΣ, της Ένωσης Κεντρώων, της Ελληνικής Λύσης, του Πράσινου Κινήματος, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και του Νέου Κόμματος. που έδωσαν το «παρών» στη μεγαλειώδη συγκέντρωση

Ξεχωριστές παρουσίες αυτές του Πειραιώτη Επιχειρηματία Κωνσταντίνου Καζάκου και του Εκδότη του Piraeus Press και Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Πειραιά Σαράντου Ευσταθόπουλου.

Όπως επίσης και του στενού συνεργάτη του κ. Πατούλη, Λεωνίδα Δραγουμάνου.