ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ: Επίσκεψη με την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Άννα- Μαρία Χαλλάκ στα γραφεία της WIMA

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Άννα- Μαρία Χαλλάκ, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά συνόδευσε τον Νίκο Βλαχάκο στα γραφεία της WIMA 

- Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα του Πειραιά 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, η κ. Άννα- Μαρία Χαλλάκ είχε τη χαρά να συνοδεύσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, κ. Νικόλαο Βλαχάκο, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Διεθνή Ναυτική και Βιομηχανική Ένωση «W.I.M.A.» στον Πειραιά.

Η W.I.M.A (Worldwide Industrial & Marine Association) είναι μία μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία, με στόχο την καθιέρωση και προώθηση ενός καινοτόμου δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με δυνατότητες παγκόσμιας εξυπηρέτησης, καλύπτοντας επιτυχώς κάθε κλάδο της ναυτιλίας.

Στα γραφεία της W.I.M.A., σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο υποδέχτηκε θερμά τον κ. Βλαχάκο και την κ. Χαλλάκ και πραγματοποιήθηκε συζήτηση, σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, σχετικά με φλέγοντα θέματα που απασχολούν τόσο τους επαγγελματίες του Πειραιά όσο και τους κατοίκους της πόλης.

  • Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά, που ταλαιπωρεί χρόνια τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες του Πειραιά. Η ανάγκη δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης, ώστε να μην αναγκάζονται οι πολίτες να παρανομούν, με μελέτες και σχέδιο ελεγχόμενης στάθμευσης και παρεμβάσεις ουσίας, μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της πόλης.
  • Θίχτηκαν και κάποια ακόμη, απλά αλλά και πολύ ουσιαστικά ζητήματα, που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως ο βαθμός δυσκολίας στη μετακίνηση των πεζών και ιδίως των ατόμων με αναπηρία.
  • Τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω ευαισθητοποίηση σε θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και πρασίνου στον Πειραιάς μας.
  • Επισημάνθηκε η ανάγκη υποστήριξης της τοπικής αγοράς του Πειραιά. Σε αυτό το πλαίσιο, έγινε αναφορά στον τουρισμό που αποβιβάζεται στο λιμάνι μας και στους τρόπους που θα μπορούσε το γεγονός αυτό να συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς.
  • Διευκρινίστηκαν οι θέσεις του συνδυασμού σχετικά με την Πειραϊκή και την αρνητική του στάση να γίνει λιμάνι, ιδιαιτέρως λόγω μη ύπαρξης ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής μελέτης για ένα τόσο σοβαρό θέμα του Πειραιά.
  • Τέθηκαν στο τραπέζι θέματα όπως η ανάγκη για αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της πόλης αλλά και πιο κατάλληλου φωτισμού, που θα συμβάλουν στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Με τη λήξη της συνάντησης, ο κ. Βλαχάκος και η κ. Χαλλάκ αποχώρησαν αφού πρώτα ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της W.I.M.A., κ.κ.: Ηλία Χατζηεφραιμίδη (Πρόεδρο), Άγγελο Δρακόπουλο (Αντιπρόεδρο),Θανάση Αθανασόπουλο (Γενικό γραμματέα), Ζωή Χασούρα (Ταμία), Δήμητρα Γιορδαμλή (Έφορο διεθνών σχέσεων) και Σοφοκλή Κοκκίνη (Αν. Γεν. Γραμματέα) καθώς επίσης και την κυρία Καρολίνα Σάρδη, συντονίστρια και τον κύριο Μηνά Αντωνάκο, μέλος της W.I.M.A.

Βρείτε την Άννα- Μαρία Χαλλάκ στο: