ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ένας ειδικός στα θέματα ασφαλείας υποψήφιος με τον Φίλιππο Καμπούρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη και το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε»

- Ο Βαγγέλης Κακογιάννης είναι επιχειρηματίας 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Βαγγέλης Κακογιάννης στηρίζει τον αγώνα του υποψηφίου Δημάρχου Φίλιππου Καμπούρη για ένα καλύτερο μέλλον σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα.

Δήλωσε υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: 

Ο Βαγγέλης Κακογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Η καταγωγή του είναι από τον νομό Λακωνίας και ως γνήσιος Λάκωνας, ακολουθεί ως πιστό οδηγό το ρητό: «λακωνίζειν έστι φιλοσόφειν», πράγμα που σημαίνει: λίγα λόγια και καλά με άμεση συνέπεια σε πράξεις.

Από μικρός είχε έντονη αθλητική δραστηριότητα και ως ανήσυχο πνεύμα ώντας ο ίδιος, ασχολήθηκε και διέπρεψε στην ελεύθερη και ελληνορωμαϊκή πάλη επί 19 συναπτά έτη.

Αποφοίτησε από τις ειδικές δυνάμεις του ελληνικού στρατού, είναι διπλωματούχος ναυαγοσώστης και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό για την προστασία και φύλαξη υψηλά ισταμένων προσώπων.

Σήμερα δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κλάδο της χώρας και ειδικεύεται στην φύλαξη και προστασία επαγγελματικών χώρων, αφού έχει στην κατοχή του μία από τις πιο ενεργές εταιρείες security.

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β' Πειραιά.

Με στάση ζωής «ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», θα δώσει την δική του μάχη για μία ΕΛΛΑΔΑ γεμάτη ΦΩΣ.