ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ- ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Σγουρό


Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Σγουρό και το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής»

Η Ανδριανή Αβραμίδου- Λαμπροπούλου είναι ιδιωτική υπάλληλος

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με όρεξη για δουλειά στις προσεχείς εκλογές συστρατεύεται με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού«Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ- ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ:

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πειραιά.

Είναι παντρεμένη με τον Τάκη Αβραμίδη και έχει μαζί του μια κόρη 26 χρόνων την Έλλη, η οποία είναι δικηγόρος στον Πειραιά.

Είναι ιδιωτική υπάλληλος, έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων και έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στο τομέα τροφίμων.

Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα Γονέων και αγωνίστηκε για τα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά και τους γονείς, αλλά και για τα ευρύτερα, θέματα κοινωνικής προτεραιότητας, που αφορούν την ποιότητα και το περιεχόμενο της Παιδείας.

Όλα αυτά με στόχο ένα Ανθρώπινο και Δημοκρατικό σχολείο με σεβασμό στα δικαιώματα των παιδιών, σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη δημοκρατία από τις θέσεις του Προέδρου διαφόρων σχολικών επιτροπών και Προέδρου συλλογών και κηδεμόνων.

Υπήρξε υποψήφια Βουλευτής Α΄ Πειραιά και νήσων, το 2015 με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής συμπαράταξης και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά το 2010 και το 2014.

Είναι ακόμη υποστηρικτής του κινήματος προστασίας των ζώων.

Βρείτε την Ανδριανή Αβραμίδου- Λαμπροπούλου στο facebook: Αβραμίδου Λαμπροπούλου Ανδριάνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938210018