ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΛΙΤΣΗ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Η Ελευθερία Κλίτση είναι οικονομολόγος 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Ελευθερία Κλίτση έχοντας όρεξη να αγωνιστεί για το καλύτερο της πόλης της ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Νίκου Βλαχάκου και δήλωσε υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΛΙΤΣΗ: 

Η Ελευθερία Κλίτση είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης μαθήτριας της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας και κάτοχος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά του Πανεπιστημίου του Έσσεξ στην Αγγλία.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και Υπότροφος του Προγράμματος Φουλμπράιτ.

Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά (Αριστούχος απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d’ Arc Πειραιά) και Ισπανικά. Ακόμη είναι πιστοποιημένη εκτιμήτρια ακινήτων.

Έχει εργασιακή εμπειρία στoν Όμιλο της ΑΤΕbank-Πειραιώς (διαχείριση έργων και ακινήτων, εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, αξιολόγηση επιχειρηματικών δανείων), στο Υπουργείο Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στη ΔΕΗ και σε Ιδιωτικές Εταιρείες.

Σήμερα ασχολείται ως σύμβουλος και αξιολογήτρια επιχειρηματικών και κοινοτικών προγραμμάτων και ως εκπαιδευτικός σε θέματα οικονομικών στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Η αγάπη της για τα παιδιά την ώθησε να κατέχει επί σειρά ετών θέσεις ευθύνης στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne d’ Arc και τώρα της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά. Έχει διατελέσει υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ελληνογαλλικών Σχολείων.