ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ: «Δε θα είμαι υποψήφιος – Ευχαριστώ Μιχαλολιάκο & Βλαχάκο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δε θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Τουμπέκης

- Δείτε την ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε διαδικτυακά την απόφασή του

- «Κλείνει το μάτι» στον Νίκο Βλαχάκο

- «Αποθέωση» από φίλους και συναγωνιστές του

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Είναι γνωστό ότι το ζεύγος Τουμπέκη, ο Μπάμπης Τουμπέκης και η Αμαλία Φύκια, αποτελούν ένα κόσμημα για το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά εδώ και δυο θητείες.

Το ανωτέρω επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά με την αξιοπρεπέστατη στάση του ο Μπάμπης Τουμπέκης.

Ήταν γνωστή από καιρό η πρόθεση τόσο του Μπάμπη Τουμπέκη όσο και της Αμαλίας Φύκια να μην κατέλθουν εκ νέου ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά, από τη στιγμή που ο Βασίλης Μιχαλολιάκος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μη διεκδικήσει τη Δημαρχία.

Με μια λιτή αλλά άκρως περιεκτική και με πολλά μηνύματα δήλωση, ο Μπάμπης Τουμπέκης ενημέρωσε τους φίλους του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ & ΒΛΑΧΑΚΟ

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βασίλη Μιχαλολιάκο για την προσφορά του στην πόλη, αλλά και για την ευκαιρία που έδωσε στον ίδιο να υπηρετήσει του συνδημότες του τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και ως Αντιδήμαρχος Πειραιά.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο για την πρότασή του να είναι υποψήφιος στο συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο».

Πολλοί μεταφράζουν το δημόσιο ευχαριστώ στον Νίκο Βλαχάκο, ως «κλείσιμο του ματιού» προς την επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ για το Δήμο του Πειραιά.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥΜΠΕΚΗ

Τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του Μπάμπη Τουμπέκη ήταν ενδεικτικά των αισθημάτων των φίλων, υποστηρικτών και συναγωνιστών προς το πρόσωπό του.

Ανάμικτα συναισθήματα αποτυπώθηκαν σε δεκάδες σχόλια, για το προσωρινό κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου για τον Μπάμπη Τουμπέκη.

Κοινή συνισταμένη το ήθος, η εντιμότητα και η αξιοπρεπής στάση καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα του Μπάμπη Τουμπέκη και της Αμαλίας Φύκια.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥΜΠΕΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ