Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Σταυρούλας Αντωνάκου στο Μικρολίμανο (φωτο)


Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική εκδήλωση της κας Σταυρούλας Αντωνάκου για την υποψηφιότητά της στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων με το Ποτάμι.

Εκατοντάδες Πειραιώτες είχαν κατακλύσει από νωρίς το BarRestaurant »Mecca» στο Μικρολίμανο, εκφράζοντας τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα της κας Αντωνάκου.

Η υποψήφια Βουλευτής φανερά συγκινημένη από τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία του.

Στην ομιλία της τόνισε, μεταξύ άλλων, πως από τις 25 Ιανουαρίου νέοι και επιτυχημένοι άνθρωποι οφείλουν να πρωταγωνιστούν στην κεντρική πολιτική σκηνή, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου ακόμα και το τελευταίο λεπτό της Κυριακής, έτσι ώστε οι Πειραιώτες και οι κάτοικοι των νησιών του Αργοσαρωνικού να έχουν έναν δικό τους άνθρωπο στη Βουλή.

1ANTONS

Αναλυτικά η ομιλία της κας Σταυρούλας Αντωνάκου είναι η ακόλουθη:

»Θέλω να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την παρουσία και τη συμμετοχή σας σε αυτήν την εκδήλωση.
Μετά την επιτυχή μου κάθοδο και την εκλογή μου ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά με τον αδέσμευτο συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη αποφάσισα να μπω σε μια ακόμα εκλογική μάχη, θέτοντας υποψηφιότητα στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων με το Ποτάμι.

Η κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου από τη μια, η δημιουργία του Ποταμιού, ενός νέου φορέα πολιτικών ιδεών ανεξάρτητου και πλουραλιστικού από την άλλη και η ανάγκη να αναλάβουν τη χώρα νέοι άνθρωποι ήταν οι λόγοι που προκάλεσαν την απόφαση για την κάθοδό μου στο στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας.

Το Ποτάμι είναι μια ομάδα από ανθρώπους που έρχονται από το μέλλον και όχι από το παρελθόν, από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και το μόνο που ζητούν είναι να μπορούν να το κάνουν καλά για τη ζωή τους, για το διπλανό τους, για την πατρίδα μας.

Πέρα και έξω από σκληρές κομματικές γραμμές, αγκυλώσεις και συμφέροντα, το ΠΟΤΑΜΙ αποτελεί μια αυθεντική κίνηση νέων δυνάμεων, με δημιουργικότητα, φρεσκάδα και πάνω απ’ όλα αποφασιστικότητα για ανατροπές και ριζικές τομές.

Γνωρίζουμε ότι οι αλλαγές που απαιτούνται για να φτάσουμε στον προορισμό μας δεν είναι ούτε εύκολες ούτε αυτόματες. Χρειάζεται μεθοδική προετοιμασία, συντονισμός, μακροπρόθεσμος προγραμματισμός, συναίνεση αλλά και θάρρος, κάτι στο οποίο όλα τα παλιά κόμματα απέτυχαν.

Η συμμετοχή του Ποταμιού στην Βουλή θα φέρει νέα πνοή στο κουρασμένο πολιτικό σύστημα. Καινούρια πρόσωπα, σύγχρονες ιδέες, νέα πολιτική. Στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Πιστεύουμε ότι η πατρίδα μας μπορεί σύντομα να γίνει μια ανοικτή κοινωνία, χωρίς πελατειακό κράτος, χωρίς ανισότητες, με ισχυρό κράτος δικαίου και εξωστρεφή οικονομία.

Ως αθλήτρια της υδατοσφαίρισης, Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2011, έχω μάθει να αγωνίζομαι με επιμονή και συνέπεια, με αφοσίωση στο στόχο και την ομάδα. Από αυτή την πορεία που ήταν γεμάτη από όλα τα συναισθήματα και τις εμπειρίες, που συνοδεύουν τη μεγάλη προσπάθεια και την αφοσίωση σε ένα στόχο, είμαι σίγουρη ότι η «ομάδα», το Ποτάμι, θα κάνει τη διαφορά.

Να είστε σίγουροι ότι όπως έδινα μάχες μέσα στην πισίνα που ήταν η μεγάλη μου αγάπη και νομίζω ότι τα κατάφερα αρκετά καλά, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Και αυτό δεν είναι υπόσχεση, είναι αλήθεια. Έτσι είμαι, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα παραμείνω. Ζητώ τη στήριξή σας μέχρι και το τελευταίο λεπτό της Κυριακής, έτσι ώστε τη Δευτέρα να έχετε έναν άνθρωπο δικό σας μέσα στη Βουλή’‘.

2ANTONS

5ANTONS

3ANTONS

4ATNONS

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PIRAEUSPRESS.GR ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πάνω από 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά