Ζωή Ρούσσου: «Δε θα είμαι υποψήφια με Βελόπουλο – Άκυρη η εκλογή Μανωλάκου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ζωή Ρούσσου, πρώτη επιλαχούσα της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων, απάντησε αποκλειστικά στο PP σχετικά με τα σενάρια υππψηφιότητάς της με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά και σχετικά με την υπόθεση Μανωλάκου.

Σε ερώτηση του PP, η κ. Ρούσσου ήταν κατηγορηματική ότι δε θα είναι υποψήφια με την Ελληνική Λύση στην Α Πειραιά και Νήσων, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

Σχετικά με την υπόθεση Μανωλάκου, εν ενεργεία Βουλευτή της ΝΔ στον Πειραιά, η κ. Ρούσσου επανέρχεται δριμύτερη, υποστηρίζοντας πως αυτή τη φορά υπάρχουν νέα σοβαρά στοιχεία που θα αποδείξουν το κώλυμα εκλογικότητάς του.

Σύμφωνα με την πολιτεύτρια της ΝΔ, στις 18-5-2022 στο ΑΕΔ, εκδικάστηκε η νέα αίτησή της με την οποία ζήτησε την ανατροπή της υπ'αριθμ. 15/2020 απόφασης του ΑΕΔ και την ακύρωση της εκλογής του κ. Νίκου Μανωλακου, λόγω ανεύρεσης νέων κρίσιμων στοιχείων που αποδεικνύουν το κώλυμα εκλογιμότητας του.

Ένα χρόνο πριν τις Εθνικές Εκλογές, τα πράγματα στον Πειραιά φαίνεται ότι παίρνουν άλλη τροπή και η πιθανότητα ανατροπής των δεδομένων μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ!