ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Οι γυναίκες- υποψήφιες που κλέβουν την παράσταση στην Α Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε κάθε εκλογική διαδικασία, μπορεί το "ισχυρό" φύλο να έχει τον πρώτο λόγο, οι γυναίκες υποψήφιες όμως είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά!
 
Όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχουμε αρκετά παραδείγματα που κάνουν τη διαφορά και σε αυτές τις εκλογές (Άντζελα Γκερέκου με το άλμα από ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ, Ραχήλ Μακρή με τις "τρέλες" της, Όλγα Κεφαλογιάννη με το έργο και την κομψότητά της) έτσι και στον Πειραιά, εντοπίσαμε τις γυναικείες παρουσίες-υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν και σας τις παρουσιάζουμε...
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ:
 
Δε θα μπορούσε να περάσει με τίποτα απαρατήρητη η Νόνη Δούνια, που ομόρφυνε θεαματικά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο παρά πέντε. Όταν την ακούς όμως γίνεται ακόμα πιο όμορφη, καθώς λόγος της είναι απλός και κατανοητός.
 
Με το Ποτάμι συναντάμε τη Σταυρούλα Αντωνάκου, την πρωταθλήτρια του πόλο, η οποία δίνει μια θαλασσινή αύρα στο Ποτάμι, απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχία στο μεγάλο λιμάνι της χώρας!
 
Διαχρονική και το ίδιο μαχητική πάντα η Ελπίδα Παντελάκη, η οποία δεν το βάζει κάτω και διεκδικεί με αξιώσεις μια έδρα με το ΚΚΕ στην Α Πειραιά & Νήσων.
 

GYNAIKES

 
Διαβάστε επίσης:
 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PIRAEUSPRESS.GR ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πάνω από 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά