

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για τον Πειραιά και τον Πειραιώτη σεφ Λευτέρη Λαζάρου, στα πρώτα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας
Ο νέος σημαντικός διαγωνισμός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας - που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο γαστρονομικό θεσμό, διοργανώθηκε από το «Αθηνόραμα» και πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.
Το εστιατόριο «Varoulko Seaside» που βρίσκεται στο Μικρολίμανο του Πειραιά, απόσπασε το πρώτο βραβείο για την καλύτερη ελληνική κουζίνα, μεταξύ κορυφαίων εστιατορίων της χώρας.
Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική διάκριση για το Varoulko Seaside.
Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Παρίκος παρέλαβαν το βραβείο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Piraeus Press.
