Αντιδήμαρχος Πειραιά πήγε να παίξει ξύλο με πολίτη στο Μικρολίμανο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτο περιστατικό στον παραλιακό δρόμο του Μικρολίμανου το ΣΚ που μας πέρασε

Πρωταγωνιστής «πρωτοκλασάτος» Αντιδήμαρχος Πειραιά, ο οποίος πήγε να πιαστεί στα χέρια με πολίτη, στη μέση του δρόμου!

Οι πληροφορίες που φτάνουν στο PP από το συμβάν στο Μικραλίμανο κάνουν λόγο για σοβαρό διαπληκτισμό Αντιδημάρχου του Πειραιά με οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ένας από τους «πρωτοκλασάτους» Αντιδημάρχους του Πειραιά, αντάλλαξε κάτι «γαλλικά» με οδηγό διερχόμενου ΙΧ, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα και κατέβηκε να ζητήσει το λόγο.

Ο «θερμόαιμος» Αντιδήμαρχος κινήθηκε και εκείνος προς το μέρος του άντρα, με αποτέλεσμα να βρεθούν ένα βήμα πριν τη «σύρραξη» στη μέση του οδοστρώματος κυριολεκτικά!

Ευτυχώς, από το σημείο φέρεται να περνούσε τυχαία - σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες - ένας από τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Δημάρχου Πειραιά, ο οποίος παρενέβη και γλίτωσε τον Αντιδήμαρχο από τα χειρότερα…

Μάλιστα, το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι ο αλλοδαπός οδηγός του ΙΧ, ασχολείται επαγγελματικά με την πυγμαχία σε σύλλογο του Πειραιά, οπότε δε θέλουμε να φανταζόμαστε τι θα επακολουθούσε αν ξέφευγε η κατάσταση!

Πάντως όπως και να έχει, δεν αποτελεί και το καλύτερο θέαμα, αιρετοί εκπρόσωποι του λαού, να πλακώνονται στο ξύλο ή να φτάνουν ένα βήμα πριν τον ξυλοδαρμό και μάλιστα στη μέση του δρόμου, μπροστά σε οικογένειες με παιδιά!

Τι παράδειγμα τους δίνουν;;;

Για να μην αναφερθούμε στις ποινικές διαστάσεις αλλά και τους πραγματικούς κινδύνους μιας τέτοιας εμπλοκής!