Μουσικό μεζεδοπωλείο ‘’ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ’’: Βάλαμε φωτιά στα φρένα ..! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-Ένας  λόγος  για να επισκεφθείτε το Πέραμα.

-Κέφι, χορός και καλό φαγητό ‘’ανατινάζουν’’ τις βραδιές μας στο ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.

-Ζωντανή μουσική από καταξιωμένους καλλιτέχνες.

-Θεματικές μουσικές βραδιές για όλα τα γούστα.

Τα Παρασκευο-Σαββατοκύριακα μας αποκτούν πλέον νόημα στο Πέραμα!  Δικαιωματικά έχει δοθεί αυτό το όνομα στο μεζεδοπωλείο και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο καθένας. Όποιος βρεθεί στο ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ, είναι σίγουρο πως θα το επισκεφθεί ξανά και ξανά!

Εδώ θα απολαύσετε πλούσιες γεύσεις από την μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πιάτων· σαλάτες, κολοκυθοκεφτέδες, ψητά μανιτάρια, ποικιλίες κρεατικών είναι μερικές γευστικές επιλογές του καταλόγου. Ξεχωρίζουν τα αρνίσια παϊδάκια καθώς και η ψητή φέτα με μέλι.

Ένας από τους βασικότερους λόγους ωστόσο για να τιμήσεις αυτό το μαγαζί είναι η ζωντανή μουσική. Το μουσικό πρόγραμμα πλαισιώνουν διαφορετικά σχήματα ανά εβδομάδα με πλούσιο ρεπερτόριο, από λαϊκά και έντεχνα μέχρι κρητικά που θα σε κάνουν να ξεφαντώνεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ανάμεσά τους βρίσκονται η Ματούλα Νταβίνου, ο Τόλης Τσιμογιάννης, η Ειρήνη Τασούλα και ο Αντώνης Κοντός στο τραγούδι, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος στο λαούτο, ο Γιώργης Δουλγεράκης στη κρητική λύρα και ο Κωνσταντίνος Σταμογιαννόπουλος στα πλήκτρα και στο τραγούδι.

Το Piraeus Press σας το προτείνει και σας εύχεται καλή διασκέδαση !

Τη σφραγίδα του «εγχειρήματος» έχει βάλει ο ιδιοκτήτης και γνωστός Επιχειρηματίας του Περάματος Σταύρος Ψαρράς!

ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΣΙΚΟΠΕΜΠΤΗ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης 54-56, Πέραμα
Τηλέφωνο κρατήσεων : 210 4021689 & 6944822121