CARTEΛ στο Μικρολίμανο: Η διασκέδαση στον Πειραιά έχει όνομα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα all day bar με θέα στο μαγευτικό Μικρολίμανο

- Εξαιρετική ποιότητα καφέ, ιδιαίτερα brunch και δροσιστικά cocktails

- Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης από νωρίς το απόγευμα 

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press 

Tα τελευταία χρόνια το ιστορικό Μικρολίμανο έχει αποκτήσει και πάλι ζωή! Σήμερα η περιοχή είναι συνυφασμένη με τις μεσημεριανές βόλτες για φαγητό ή καφέ και με την νυχτερινή διασκέδαση. Ο εξαιρετικός χώρος και το προσωπικό του CARTEΛ έχουν αναβαθμίσει για τα καλά το γραφικό λιμανάκι του Πειραιά.

Όπως μαρτυρεί και το συνθηματικό όνομα του, τα «μέλη» αυτού του κλειστού μα ταυτόχρονα φιλόξενου κύκλου ανθρώπων, μας καλούν να μοιραστούμε μαζί τους αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καλά και αυτό μας το επιβεβαιώνει ο κόσμος που κάθε σαββατοκύριακο σχηματίζει κυριολεκτικά κυκλοφοριακό κομφούζιο στο μικρό πέρασμα του δρόμου.

Κάθε Κυριακή όμως το CARTEΛ κάνει τους πάντες να παραμιλούν! Το «Rewrite the Past» είναι «η όαση» που περιμένουν όλοι στο τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας. Το πάρτι ξεκινάει από νωρίς, λίγο μετά τις 17:00, με αγαπημένες επιτυχίες των 80’s, 90’s και 00’s τα οποία θυμίζουν στους παλιούς και μαθαίνουν στους νεώτερους τι εστί διασκέδαση.

Εκτός από τη νυχτερινή διασκέδαση το CARTEΛ είναι κατάλληλο και για να απολαύσει κανείς στιγμές χαλάρωσης με άρωμα θάλασσας. Στον ζεστό χώρο του μαγαζιού σε απόσταση αναπνοής από τα ιστιοπλοϊκά της μαρίνας αλλά και στο Roof Garden οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα ή κοκτέιλ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, να γευτούν ιδιαίτερες γεύσεις ή να γλυκαθούν με εκλεκτά εδέσματα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ακτή Κουμουνδούρου 64

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 21 0412 5378