Μodel 1: Ρούχα για γυναίκες και άντρες με άποψη και στυλ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ποιοτικά και μοντέρνα ρούχα στην καρδιά του Πειραιά

- Αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ένδυση, την υπόδηση και γενικότερα την εμφάνιση της γυναίκας του Πειραιά και όχι μόνο

- Το μυστικό της επιτυχίας του .. η ιδιοκτήτρια και βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας Ελευθερία Καρδάμη.

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Το Model 1 είναι ένα κατάστημα γυναικείων και αντρικών ενδυμάτων στο κέντρο του Πειραιά που φημίζεται για την ιδιαιτερότητα και την ποιότητα των ενδυμάτων του. Ήδη από την πρώτη ματιά στην βιτρίνα του, καταλαβαίνει κανείς ότι τα ρούχα που προμηθεύεται συμβαδίζουν απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η επιτυχία του καταστήματος ωστόσο πηγάζει από μέσα! Αναφερόμαστε φυσικά στην Πειραιώτισσα ιδιοκτήτρια Ελευθερία Καρδάμη. Είναι όμορφη, γοητευτική, ταλαντούχα σχεδιάστρια η οποία κοσμεί με τις στυλιστικές της δημιουργίες καταστήματα που ενδιαφέρονται για ανώτερης ποιότητας ρούχα.

Το brand της ονομάζεται Blondie.e και φέρει στο λογότυπό του ένα πανέμορφο bulldog. Με κύρια έμπνευσή της το αγγλικό της bulldog δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων. Πρόκειται για ανάλαφρες δημιουργίες, με ιδιαίτερα χρώματα και εκλεκτά υφάσματα, κατάλληλα για κάθε περίσταση, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά της Model 1.

Η έμπνευσή της και οι κόποι ετών απέφεραν καρπούς. Το 2017 κέρδισε τον τίτλο της Σχεδιάστριας της χρονιάς στο Athens Xclusive Designers Week, κορυφαία διοργάνωση για σχεδιαστές μόδας στη χώρα μας, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Αυτός ο τίτλος αποτελεί ύψιστη διάκριση όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τον Πειραιά μας.

Η ίδια δέχεται προσκλήσεις για να παρουσιάσει τη συλλογή της από διάσημα event. Στα φετινά Madwalk 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας την Δευτέρα 1 Απριλίου θα φιλοξενηθούν οι καινούριες της δημιουργίες.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πραξιτέλους 147

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 413 5752