ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Λαγουδάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περάματος με το συνδυασμό «ΠΕΡΑΜΑ όλοι μαζί» του Γιάννη Λαγουδάκου

- Δείτε ποια είναι η Αλεξάνδρα Μυλωνοπούλου

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Μυλωνοπούλου Αλεξάνδρα γεννήθηκε στον Πειραιά και ζει στο Πέραμα από την παιδική ηλικία. Τελειώνοντας το Γυμνάσιο, ασχολήθηκε με το σχέδιο μόδας φοιτώντας στη Σχολή PAN SIK όπου πήρε και το πτυχίο της. Παντρεύτηκε στην ηλικία  των 20 χρόνων. Είναι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας με τρία αγόρια. Διαθέτει 20ετή εμπειρία στα διοικητικά θέματα της τοπικής Αυτοδιοίκησης ως πρώην διοικητική υπάλληλος στο Δήμο Περάματος.

Με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Περάματος

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα (1982-1991), καθώς και σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιούσε ο Δήμος Περάματος. Το 1993-1994 εργάστηκε στη Διαδημοτική Επιχείρηση «Περιβαλλοντική Α.Ε» ως υπάλληλος γραμματειακής υποστήριξης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΚΤ). Το 1995 προσελήφθη στο Δήμο Περάματος με σύμβαση αορίστου χρόνου και αργότερα μονιμοποιήθηκε.

Κατάθεση στεφανιών ως εκπρόσωπος Σωματείου Διοικητικών Υπαλλήλων Δ. Περάματος

Όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκε με ζήλο, εντιμότητα και συνείδηση. Οι επαγγελματικές γνώσεις που διέθετε καθώς και οι ικανότητές της, την κατέστησαν μια υποδειγματική υπάλληλο, επιμελή στα καθήκοντά της. Με το ήθος που την διέκρινε συνεργάστηκε άψογα με όλους τους πολιτικούς της Προϊσταμένους (Δημάρχους).

 Δίπλα στα παιδιά του Περάματος

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της είναι ο δυναμισμός και το πείσμα. Αυτά την έκαναν να διακριθεί στα χρόνια των σπουδών της ως μια ευσυνείδητη μαθήτρια-μητέρα. Στα 37 της χρόνια αποφάσισε να «κλείσει» μία εκκρεμότητα του παρελθόντος που ως έφηβη είχε εγκαταλείψει για το θεσμό της οικογένειας. Άρχισε να φοιτά στο Ενιαίο Λύκειο του Εσπερινού σχολείου της πόλης της όπου και αποφοίτησε 4 χρόνια αργότερα.

Απονομή βραβείου για διάκριση στον 1ο διασχολικό διαγωνισμό έκθεσης

Κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία εργασία, σπουδές και οικογένεια. Είχε ενεργή συμμετοχή ως μέλος στο Σωματείο Εργαζομένων υπαλλήλων Δήμου Περάματος  όπου μαζί με τα εκλεγμένα μέλη του σωματείου συμμετείχε σε απεργιακές κινητοποιήσεις διεκδικώντας λύσεις σε θέματα του κλάδου τους.

Η Αλεξάνδρα Μυλωνοπούλου διαθέτει γνώσεις Η/Υ, αγγλικών και Marketing μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω προγραμμάτων ΕΚΤ & ΙΝΕΠ.