toLED.gr: Bρείτε τα πάντα για τον φωτισμό τεχνολογίας LED και όχι μόνο

final final
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το toLED.gr είναι ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα στην περιοχή του Πειραιά που ειδικεύεται στον φωτισμό τεχνολογίας LED. Το eShop μας έχει σχεδιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να μπορείτε να βρείτε εύκολα και να επιλέξετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα προϊόντα που ψάχνετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ανακαλύψτε χιλιάδες προϊόντα που αφορούν τον φωτισμό, το smart home, την τεχνολογία και το ηλεκτρολογικό υλικό. Το toLED.gr συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς LED. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανανεώνεται καθημερινά με προσθήκη χιλιάδων νέων προϊόντων.

Η ομάδα πωλήσεων και υποστήριξης του toLED.gr αποτελείται από ανθρώπους που διαθέτουν:

·         Άριστη γνώση στον τομέα των τελευταίων τεχνολογιών φωτισμού και ιδιαίτερα των προϊόντων LED για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε.

·         Υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας

·         Όρεξη και ενθουσιασμό για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο πριν όσο και μετά την αγορά των προϊόντων

·         Ομαδικό πνεύμα για να σας παρέχουν με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες μας

Στο κατάστημα μας θα βρείτε πάνω από 30.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στον Αγ. Ι. Ρέντη, Λ. Φλέμινγκ 69. Ωστόσο, μπορείτε να  επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο 210-4838515 είτε μέσω των social media!

 

FACEBOOK: toLED.gr

INSTAGRAM: toled.gr

TWITTER: ToLedGr

PINTEREST: toled.gr