MARDI COFFEE & WINE BAR: Η αυλή που θα αγαπήσετε στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η ωραιότερη αυλή στο κέντρο του Πειραιά

- Από το 2016 η Στοά στην οδό Πλάτωνος απέκτησε ζωή! 

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Το Mardi Coffe & Wine Bar δημιουργήθηκε το 2016 από την αγάπη των ιδιοκτητών για τους κήπους, τον εκλεκτό καφέ και το ποιοτικό φαγητό. Βρίσκεται σε μια καλά «κρυμμένη» στοά που βλέπει στην Ηρώων Πολυτεχνείου και στην οδό Πλάτωνος, λίγα βήματα από την Πλατεία Κοραή.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή η μικρή αυλή αποπνέει έναν «εξωτικό αέρα», με όμορφα λουλούδια, ποιοτικό καφέ και πολλά πιάτα, κατάλληλα για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ακόμα και τις κρύες ημέρες του χρόνου, όπου ο καιρός δεν το επιτρέπει να καθίσεις στην αυλή, μπορείς να απολαύσεις ένα ζεστό ρόφημα στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, επιλέγοντας ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και αρώματα σε τσάι ή σε ζεστή σοκολάτα.

Αν πείνασες, σε αυτό το ζεστό και χαριτωμένο χώρο μπορείς να απολαύσεις από το πλούσιο μενού, μυρωδάτα pancakes, λαχταριστές μακαρονάδες, ζουμερά burger ή εκπληκτικά γλυκά.

Το βραδάκι ύστερα από μια κουραστική μέρα μπορείς να χαλαρώσεις με ένα ποτήρι κρασί από επιλεγμένες μάρκες, σε μια ατμόσφαιρα με χαλαρή μουσική και κεριά. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλάτωνος 3, Πειραιάς

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:  210 422 7478