ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Δείτε το νέο στολίδι του Πειραιά στην Τρούμπα! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- ΤΡΟΥΜΠΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ: «Ο Αριστοτέλης κατακτά και τη Λόλα»!

- Σημαντική επένδυση σε δύσκολους καιρούς από τον επιτυχημένο επιχειρηματία στο χώρο της διασκέδασης Δημήτρη Μεσούλα

«Ο Αριστοτέλης κατακτά και τη Lola»! Ο Αριστοτέλης ότι ήθελε το κατακτούσε ! Αφού αγάπησε, λάτρεψε και κατέκτησε τις μεγάλες του αγάπες…Τίνα Λιβανού,Μαρία Κάλλας,Τζάκι Ωνάση. Ήρθε η ώρα να κατακτήσει και τη Lola !

Ένα νέο μαγαζί έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της πόλης του Πειραιά στην Oδό 2ας Μεραρχίας 14 και να μας προσφέρει όμορφες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Από νωρίς το πρωί με καφέ που ξυπνάει τις αισθήσεις μας, με κουζίνα που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς, με μία απολύτως ενημερωμένη κάβα αλλά και με coctails που θα απογειώσουν την διάθεσή μας μέχρι αργά το βράδυ.

Το αριστοκρατικό του στυλ όπως άλλωστε προδίδει το όνομά του και ο ωραίος του διάκοσμος με ένα σύνολο χρωμάτων, μουσικής και γεύσεων μας ταξιδεύουν σε εποχές belle epoque με ρομαντική διάθεση.

Το Aristotle Café Bar ετοιμάζεται και θα αποτελέσει πόλο έλξης…!! Έρχεται σύντομα και θα συζητηθεί σίγουρα !!  Να είστε όλοι εκεί !!

Το νέο εντυπωσιακό επιχειρηματικό εγχείρημα στο χώρο της εστίασης και της ευρύτερης διασκέδασης του Πειραιά, φέρει την υπογραφή του Πειραιώτη επιχειρηματία των επιτυχιών Δημήτρη Μεσούλα!