Δήμος Πειραιά – Εκλογές 2023: Αυτοί εκλέγονται για πρώτη φορά! (ονόματα)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προβάδισμα εκλογής μεταξύ των «πρωτοεμφανιζόμενων» φαίνεται πως αποκτούν ορισμένοι και ορισμένες εκ των υποψηφίων καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία πριν τις Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα, μερικοί από τις νέες και τους νέους υποψήφιους (που δεν έχουν εκλεγεί ξανά στο παρελθόν), πραγματοποίησαν εντυπωσιακές προεκλογικές εκδηλώσεις με πλήθος κόσμου, που θα το ζήλευαν και οι πλέον έμπειροι αυτοδιοικητικοί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Piraeus Press και μετρήσεις που έχουν διενεργηθεί, φαίνεται πως ορισμένοι εκ των εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων Πειραιά, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μείνουν εκτός… και τη θέση τους να πάρουν νέοι και ισχυροί «πρωτοεμφανιζόμενοι» υποψήφιοι!

Οι πιο ισχυροί εξ αυτών παρουσιάζονται παρακάτω, ενώ σε νέο ρεπορτάζ θα αποκαλυφθεί ποιοι «ζορίζονται» αρκετά προκειμένου να μη χάσουν τη θέση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά!

Τα ονόματα 

Δημήτρης Μεσούλας

Ο επιτυχημένος Πειραιώτης επιχειρηματίας είναι εκείνος που έχει κλέψει την παράσταση της προεκλογικής περιόδου μέχρι σήμερα, με την πιο μαζική εκδήλωση!

Πήρε το μεγάλο ρίσκο να διοργανώσει συναυλία στο Δελφινάριο, όπου εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του έδωσαν το παρών, αποδεικνύοντας ότι ο τολμών νικά!

Ο Δημήτρης Μεσούλας κινείται νυχθημερόν στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά, έχοντας δημιουργηθεί ένα ρεύμα υπέρ της υποψηφιότητάς του, το οποίο φαίνεται ικανό να του εξασφαλίσει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Νίκος Χρυσοφάκης

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Γιάννη Μώραλη μπορεί να μην έχει διοργανώσει ακόμα προεκλογική συγκέντρωση, όμως έχει πραγματοποιήσει μια από τις πιο εντυπωσιακές κινητοποιήσεις μέσω τηλεφώνων και μηνυμάτων, ενώ παράλληλα «παίζει» δυνατά σε σόσιαλ μίντια και ΜΜΕ (εφημερίδες και διαδίκτυο).

Ως επιχειρηματίας της Ναυτιλίας, διατηρεί ευρύ κύκλο στο Λιμάνι, ενώ το όνομά του ακούγεται έντονα και στους χώρους των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού, στους οποίους είναι πολύ ενεργό μέλος ο αδερφός του Λευτέρης.

Ο πολύ πρόσφατος γάμος του - που συνέπεσε με την προεκλογική περίοδο - έδωσε επίσης επιπλέον προβολή στον Νίκο Χρυσοφάκη, ο οποίος αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς φαίνεται να καταφέρνει να κόβει και αυτός το νήμα…

Χαράλαμπος Λιακόσταυρος

Ο Πρόεδρος της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, με πατέρα και αδερφό ιερείς στο Νέο Φάληρο, ξεκινά με την προίκα των 500 σταυρών που έλαβε στο Διαμέρισμα ο 2019.

Έχοντας κλεισμένες δυνατές πολιτικές συνεργασίες, με μεγάλη πρόσβαση στο χώρο της εκκλησίας, αλλά και λόγω του νεαρού της ηλικίας, φαντάζει ως ένα από τα φαβορί για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά, μεταξύ των πρωτοεμφανιζόμενων.

Γιάννης Χατζηαλέξης

Ένας ακόμα Πειραιώτης Επιχειρηματίας φαίνεται πως αποκτά ιδιαίτερη δυναμική καθώς πλησιάζουμε προς τις κάλπες, με το όνομά του να «παίζει» πολύ.

Με τη στρατηγική των πολλών μικρών συγκεντρώσεων, αλλά και με το ιδιαίτερο πέρασμά του στο χώρο του αθλητισμού - ο ίδιος πρώην αθλητής πόλο και ο πατέρας του εν ενεργεία προπονητής ποδοσφαίρου - έχει ανεβάσει ταχύτητα και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να περάσει για πρώτη την πόρτα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ελένη Ραμαντάνη

Το Piraeus Press είχε αναφερθεί εξαρχής για την ιδιαίτερη δυναμική της υποψηφιότητας Ραμαντάνη!

Η γοητευτική κτηνίατρος, που έχει ως «κληρονομιά» τους χιλιάδες πελάτες της που εμπιστεύονται στα χέρια της τα κατοικίδιά τους, πραγματοποίησε ήδη μια εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση για Πειραιώτες φιλόζωους, με πάνω από 200 παρευρισκόμενους!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Αυτόν θέλει να εκλέξει πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο η ΝΔ του Πειραιά! (φωτο)

Στοιχηματικές: Αυτός θα είναι ο νέος Δήμαρχος σε Πειραιά και Νίκαια (αποδόσεις υποψηφίων)