Πάνω από 200 φιλόζωοι του Πειραιά σε εκδήλωση της Ελένης Ραμαντάνη! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Ραμαντάνη είναι μια από τις πρωτοεμφανιζόμενες και πολλά υποσχόμενες υποψηφιότητες του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά!

Είναι νέα, ωραία, διακεκριμένη κτηνίατρος του Πειραιά παρά το νεαρό της ηλικίας της και… υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη!

Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και αυτό δε φαίνεται μόνο από την παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και από την ανταπόκριση των φιλόζωων του Πειραιά στο χθεσινό της κάλεσμα, σε γνωστό στέκι της Μαρίνας Ζέας.

Η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Ελένης Ραμαντάνη

Η νεαρή υποψήφια έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση και το χαμόγελό της (βλ. φωτογραφίες παρακάτω), ενώ το παρών έδωσε στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Πάνω από 200 φίλοι και υποστηρικτές της Ελένης Ραμαντάνη, έδωσαν δυναμικό παρών σε μια πολύ στοχευμένη εκδήλωση, που ως βάση είχε την αγάπη των παρευρισκόμενων για τα ζώα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά μίλησε πολύ εγκάρδια για την υποψηφιότητα Ραμαντάνη και έκανε μια σύντομη αναφορά στο σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί επί των ημερών του στην πόλη.

Η Ελένη Ραμαντάνη μίλησε από καρδιάς ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και για τη δύναμη που της δίνουν να συνεχίσει τον αγώνα της, σε αυτό το νέο μετερίζι της ενασχόλησης με τα κοινά του Δήμου Πειραιά.

Σχόλιο: Πάντως αν κατάφερε μια νέα υποψήφια σε μια τόσο στοχευμένη προεκλογική συνάντηση να προσελκύσει τόσο κόσμο, αυτό σημαίνει ότι έρχεται «απογείωση» στο ποσοστό του Γιάννη Μώραλη… και ότι η ίδια έχει τη δυναμική να εκλεγεί παρά το γεγονός ότι είναι για πρώτη φορά υποψήφια!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Ραμαντάνη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά η γοητευτική κτηνίατρος! (φωτο)