Δήμος Νίκαιας – Ρέντη: Υποψήφιος και ο Πόρκυ το γουρουνάκι με τον Δημήτρη Λιντζέρη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά του παλαιού ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης, επιχειρεί δυναμικό come back στα κοινά, εμφανιζόμενος ως δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη.

Βέβαια τα πρώτα μηνύματα είναι απογοητευτικά, όπως και τα αντίστοιχα δημοσκοπικά ευρήματα, γεγονός που έχει προκαλέσει από τώρα γκρίνιες και αποχωρήσεις .

Σε μια από τις τελευταίες μαζώξεις της ομάδας Λιντζέρη - με εμφανή την απογοήτευση στο πρόσωπο των παρευρισκόμενων και τον εκνευρισμό στο πρόσωπο του αρχηγού τους - ο «παλαιό καλό ΠΑΣΟΚ» παράγοντας επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των εν δυνάμει υποψηφίων του… χτυπώντας ουκ ολίγες φορές και το χέρι στο τραπέζι!

Άναυδος παρακολουθούσε την πολιτικά παρακμιακή συνάντηση και ο Πόρκυ το γουρουνάκι, ο οποίος δεν αποκλείεται να κατέλθει ως υποψήφιος με τον Δημήτρη ΛιντζέρηΧ προκειμένου να κλείσει το «ανεξάρτητο» ψηφοδέλτιό του!

Πάντως, αυτοί του παλαιού ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν με τίποτα να ξεκολλήσουν από την καρέκλα και να ανοίξουν δρόμο σε κάποιο νέο και ικανό συμπολίτη τους, εκτός εάν πιστεύουν ότι είναι αναντικατάστατοι… παρά το γεγονός ότι εδώ και χρόνια ο κόσμος τους έχει στείλει σπίτι τους!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Ο 70άρης πρώην Βουλευτής του παλιού ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης πάει για Δήμαρχος Νίκαιας!