Απίστευτο: Ο 70άρης πρώην Βουλευτής του παλιού ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης πάει για Δήμαρχος Νίκαιας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχει σκοπό λύσει τα προβλήματα που δεν κατάφερε να λύσει ως Βουλευτής ετών με το ΠΑΣΟΚ στη Β Πειραιά

Τελικά το DNA του παλαιού ΠΑΣΟΚ δε θα σβηστεί ποτέ από τον ελληνικό χάρτη!

Αυτό επιβεβαιώνει και η επικείμενη κάθοδος του σχεδόν 70 ετών πρώην Βουλευτή της Β Πειραιά Δημήτρη Λιντζέρη, στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη.

Ο κ. Λιντζέρης αφού έμεινε για χρόνια εκτός Βουλής - και εκτός αυτοδιοίκησης μιας και δεν έβρισκε προφανώς κενό να «τρυπώσει» - βρήκε ευκαιρία μετά την αποχώρηση Ιωακειμίδη να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Νίκαιας Ρέντη, φιλοδοξώντας να λύσει τώρα τα προβλήματα που δεν κατάφερε να λύσει ως Βουλευτής ετών!

4 υποψήφιοι από το παλιό ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη 

Μάλιστα δεν είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του παλαιού ΠΑΣΟΚ που ανακοινώνει υποψηφιότητα για Δήμαρχος στη Νίκαια, έχουν κάνει ήδη γνωστή την πρόθεσή του να διεκδικήσουν το Δήμο, ακόμα 3 «σύντροφοί» του!

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις για Νίκαια - Ρέντη

Πάντως, από ότι μαθαίνουμε σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει για το Δήμο Νίκαιας Ρέντη και περιλαμβάνουν επίδοξους Δημάρχους (που είτε έχουν ανακοινώσει είτε όχι) ο Δημήτρης Λιντζέρης δε φαίνεται να πιάνει ούτε καν τη βάση…

Ενώ παλιοί του «σύντροφοι» δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με την υποψηφιότητά του, καθώς πιστεύουν ότι η επιστροφή στα «φαντάσματα του παρελθόντος» κάνει κακό στην κεντροαριστερή παράταξη του ΠΑΣΟΚ, που προσπαθεί να πείσει τους παλιούς ψηφοφόρους του ότι ευαγγελίζεται το νέο και την αλλαγή… σε πρόσωπα και νοοτροπίες!

Παραμένει μεγάλο ερωτηματικό λοιπόν για το αν ο Δημήτρης Λιντζέρη θα «ρεφάρει» με αυτήν την κίνηση ή εάν θα αποχαιρετίσει οριστικά την πολιτική γράφοντας ένα άδοξο τέλος… Τον Οκτώβρη θα γνωρίζουμε!

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιος Δήμαρχος σε Δήμο του Πειραιά φέρεται να χρωστά 2.000.000 ευρώ!