Κατράκειο 2022: Το ντουέτο της Βανδή με την κόρη της Μελίνα (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια μεγάλη συναυλία έδωσε χθες (08.06.2022) η Δέσποινα Βανδή στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια, μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Δέσποινα Βανδή καταχειροκροτήθηκε για τις ερμηνείες της, με τον Γιώργο Θεοφάνους να την συνοδεύει στο πιάνο. Αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με την Δέσποινα Βανδή το «Αντικριστά».

Με μια θερμή αγκαλιά υποδέχτηκε η Δέσποινα Βανδή τη 18χρονη Μελίνα στη σκηνή, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους ζητούσε από το κοινό να χειροκροτήσει το νεαρό κορίτσι για να της δώσει θάρρος.

«Το παιδί μου έχει υπέροχη φωνή. Στα ελληνικά δεν έχει δοκιμαστεί, ξέρεις όλα αυτά τα πιτσιρίκια από Ariana Grande και πάνω. Μου λέει όμως μαμά πόσο μου αρέσει ένα τραγούδι του κ. Θεοφάνους. Της είπα θες να το δοκιμάσουμε μαζί; Να έρθεις στο Κατράκειο; Παιδί μου», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη συνόδευσε τη μητέρα της στο τραγούδι.

Η στιγμή του ντουέτου της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα Νικολαΐδη γέμισε τα… instagram stories όσων βρέθηκαν στο Κατράκειο της Νίκαιας, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται κι εκείνη τα video αυτά στα stories της!

Το «Αντικριστά» έχουν γράψει ο Νίκος Μωραΐτης και ο Γιώργος Θεοφάνους και είχαν ερμηνεύσει αρχικά η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας.

Εκτός από την κόρη της, στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και σε αυτή την εμφάνισή της ήταν ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, με την τραγουδίστρια να ανεβάζει και μια κοινή τους φωτογραφία με τον φίλο τους και… «κουμπάρο», Μανώλη Κονταρό.

Διαβάστε επίσης:

Τρελός έρωτας: Η Βανδή έκανε δώρο στον Μπισμπίκη κάμπριο Mercedes 150.000 ευρώ