Πένθος στον Κορυδαλλό: Έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Καλούδης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορυδαλλού, Κώστας Καλούδης, έφυγε από τη ζωή

- Πενθεί όλος ο Κορυδαλλός

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Έπειτα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορυδαλλού Κώστας Καλούδης έφυγε σήμερα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, αλλά και τους στενούς του συνεργάτες στο Δήμο Κορυδαλλού.

Ο Κώστας Καλούδης, υπήρξε ένας άνθρωπος που ήταν γέννημα θρέμμα Κορυδαλλού. Από το 2000 έως 2003 υπήρξε γενικός γραμματέας στην Ένωση Κρητών Νικαίας – Κορυδαλλού « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ», ενώ το 2003 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Νομού Αττικής και Νήσων. Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και από τότε εκλεγόταν συνεχώς σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Τα τελευταία έτη ήταν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε χρηματίσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού, της Σχολικής Επιτροπής Β’ θμιας Εκπαίδευσης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.

 Σε ανάρτηση του ο Δήμος Κορυδαλλού έγραψε:

Οδύνη για την πρόωρη απώλεια του Αντιδημάρχου Κώστα Καλούδη

Με πραγματική συντριβή η οικογένεια του Δήμου Κορυδαλλού δέχτηκε το άγγελμα της απώλειας του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, του Κώστα Καλούδη, που έφυγε σήμερα σε ηλικία μόλις 57 ετών μετά από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Είναι αξιοσημείωτο ότι αντιμετώπισε με γενναιότητα τα σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα είχε δώσει το «παρών» σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, συγκλονίζοντας με την ομιλία του. Από αύριο και έως την κηδεία του, οι σημαίες του Δήμου Κορυδαλλού θα κυματίζουν μεσίστιες.

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης για τον πρόωρο χαμό του στενού συνεργάτη και φίλου του, σε δήλωση του δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αποχαιρετώ με οδύνη τον αγαπημένο μου φίλο, τον στενό συνεργάτη, τον ακούραστο συνοδοιπόρο στον καθημερινό μας αγώνα για έναν καλύτερο Κορυδαλλό. Η απώλεια του Κώστα είναι πολυσήμαντη για τον Δήμο και την πόλη μας. Γιατί ο Κώστας ήταν αφοσιωμένος στην προσπάθεια να κάνουμε πράξη όσα οραματιστήκαμε.

Γέννημα θρέμμα του Κορυδαλλού τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δημότες και υπηρέτησε με βαθιά εντιμότητα, ευθύνη και πάθος όλες τις θέσεις από τις οποίες πέρασε.

Τα τελευταία χρόνια, από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, υπήρξε αφοσιωμένος στο όνειρο να κάνουμε πραγματικότητα τα μεγάλα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Βαθιά ανθρώπινος, καλός φίλος θα λείψει από όλους μας, συναδέλφους και συνεργάτες του. Υπήρξε αληθινός αγωνιστής της ζωής και εξαιρετικός πατέρας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ: 

Ο Κώστας Καλούδης, γεννήθηκε και ζούσε στον Κορυδαλλό. Από το 2000 έως 2003 υπήρξε γενικός γραμματέας στην Ένωση Κρητών Νικαίας- Κορυδαλλού «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ», ενώ το 2003 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ Νομού Αττικής και Νήσων. Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και από τότε εκλεγόταν συνεχώς. Τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού, της Σχολικής Επιτροπής Β’ θμιας Εκπαίδευσης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.