Δήμος Κορυδαλλού: Νέα παραίτηση βόμβα με καταγγελίες για αδιαφάνεια και μη νόμιμες αποφάσεις του Δημάρχου Χουρσαλά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταρρέει ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς - Νέα παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου

Σοβαρότατες καταγγελίες που «δείχνουν» μια Δημοτική Αρχή ανομίας 

Αναμένεται παρέμβαση εισαγγελέα μετά και τις νέες καταγγελίες του Ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Συμβούλου Κορυδαλλού Νίκου Ζήση ο οποίος κάνει λόγο για «πάρτυ» απευθείας αναθέσεων σε συγκεκριμένες εταιρίες

«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» σχολιάζουν οι περισσότεροι στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορυδαλλού καθώς δεν έχουν τελειωμό οι παραιτήσεις πρωτοκλασάτων δημοτικών συμβούλων από την παράταξη του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά.

Το Piraeus Press πριν λίγο καιρό είχε προβλέψει σε σχετικό του ρεπορτάζ, μετά την πρώτη ηχηρή παραίτηση Αντιδημάρχου, ότι θα ακολουθήσει σειρά παραιτήσεων, είδηση που κάποιοι θεώρησαν υπερβολική!

Ο χρόνος όμως επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το έγκυρο ρεπορτάζ του πρώτου ενημερωτικού μέσου του Πειραιά.

Παραίτηση του ιατρού Νίκου Ζήση

Πολύ βαριές κατηγορίες στην επιστολή παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου Κορυδαλλού Νίκου Ζήση, οι οποίες απευθύνονται στον επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, ο οποίος και έχει τη συνολική ευθύνη για τα έργα και τις ημέρες της Δημοτικής Αρχής.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή παραίτησης:

Κορυδαλλός 14 Νοεμβρίου 2022

Προς : Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού Κυρία Κατσάνου.
Κοινοποίηση : Τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού.

ΘΕΜΑ: «Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Ζήση Νικολάου»

Κυρία Πρόεδρε,

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά στην πόλη που κατοικώ και εργάζομαι είχε και έχει ως αφετηρία την Υπεράσπιση και την Εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Συνδημοτών μου. Δυστυχώς στο Δήμο Κορυδαλλού το τελευταίο χρονικό διάστημα έρχονται στην επιφάνεια υποθέσεις σχετικά με τη Νομιμότητα και την Ηθικότητα των πράξεων της διοίκησης του Δήμου που δημιουργούν τεράστια αναπάντητα ερωτηματικά.

Υποθέσεις όπως:

Η μη νόμιμη απόφαση της διοίκησης για τη προμήθεια φωτιστικών led ύψους 1,1 εκατομμυρίου ευρώ και το χαμηλό ποσοστό έκπτωσης 10% που έδωσε η εταιρεία που τελικά επιλέχθηκε από τη διοίκηση.
• Ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των απευθείας αναθέσεων σε συγκεκριμένες εταιρείες.
• Η κακή διαχείριση του θέματος της επιβάρυνσης της έκτασης των 115 στρεμμάτων στο Σχιστό.
• Η ελλιπής ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων.
• Η αδιαφάνεια και η μη ενημέρωση των Δημοτών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, από όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά στο πρόγραμμά του να κάνει ο Δήμαρχος, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Έχω στη διάθεση μου και άλλα στοιχεία, τα οποία θα κοινοποιήσω σε κατάλληλο χρόνο.

Μετά από όλα αυτά καθίσταται πλέον Αυτονόητη και Επιβεβλημένη η Ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά, θεωρώντας ότι, είναι Στοιχειώδες Καθήκον μου να σεβαστώ την εμπιστοσύνη, που μου έδειξαν οι πολίτες, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους.

Με Εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΗΣΗΣ

Μπαίνει Εισαγγελέας στο Δήμο Κορυδαλλού

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, το επόμενο χρονικό διάστημα εισέρχονται ελεγκτικοί μηχανισμοί στο Δήμο Κορυδαλλού καθώς και Εισαγγελέας, προκειμένου να εξεταστούν οι σοβαρές καταγγελίες μέχρι πρότινος πρωτοκλασάτων στελεχών της παράταξης Χουρσαλά, οι οποίοι έχουν προβεί σε σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του δημόσιου χρήματος!

Ένας από τους πλέον έμπειρους αυτοδιοικητικούς μάλιστα ανέφερε στο PP ότι δεν θεωρίες απίθανο οι ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, να αλλάξουν εντελώς το εκλογικό σκηνικό των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών του 2023, λόγω νομικού κολλήματος…

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο με ανάθεση 1.100.000 ευρώ στο Δήμο Κορυδαλλού – «Δείχνει» τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά τ. Αντιδήμαρχος (έγγραφα)

Δήμος Κορυδαλλού: Υπό διάλυση η Δημοτική Αρχή – Νέα παραίτηση «βόμβα»

Δήμος Κορυδαλλού: Παραίτηση βόμβα & ανεξαρτητοποίηση πρωτοκλασάτου Αντιδημάρχου – Επιστολή «φωτιά»