Σοβαρές καταγγελίες Βαγενά για Δημοτική Αρχή Χουρσαλά: «Απειλές, εκβιασμοί και αλισβερίσια ημετέρων»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δήμος των σκανδάλων ο Κορυδαλλός αν κρίνουμε από τις σοβαρές δημόσιες καταγγελίες πρώην συνεργατών του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά

Πολύ σοβαρές καταγγελίες από τον γνωστό επιχειρηματία και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κορυδαλλού Στέφανο Βαγενά για τη Δημοτική Αρχή του Νίκου Χουρσαλά.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το «μνημόνιο συνεργασίας» με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά, ο Στέφανος Βαγενάς προβαίνει σε σοβαρότατες καταγγελίες που χρήζουν άμεσης παρέμβασης εισαγγελέα!

Και αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που πρώην συνεργάτες του Δημάρχου Κορυδαλλού καταγγέλουν δημόσια τη Δημοτική Αρχή της πόλης για αδιαφάνεια και παράτυπες - παράνομες διαδικασίες.

Το Piraeus Press άλλωστε ήταν αυτό που το Νοέμβρη του 2022 έφερε στο φως της δημοσιότητας το διαγωνισμό της ντροπής άνω του 1.000.000 ευρώ, ο οποίος και ακυρώθηκε από την Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων… ενώ μάλιστα υπήρχε προσφορά κατά 400.000 ευρώ οικονομικότερη!

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, και οδήγησε λίγες εβδομάδες αργότερα τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Αρχής Διαφάνειας στο Δήμο Κορυδαλλού!

Σε παρόμοιες καταγγελίες είχε προβεί και ο τ. Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και διακεκριμένο κομματικό στέλεχος της ΝΔ Β Πειραιά Γιάννης Διάκος, ο οποίος αποχώρησε από τη Δημοτική Αρχή καταγγέλοντας διαπλεκόμενα συμφέροντα!

Αλήθεια πόσο τυχαίο μπορεί να θεωρείται το γεγονός ότι πλήθος πρώην συνεργατών του Δημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά προβαίνουν δημόσια σε τόσο σοβαρές καταγγελίες;

Όπως όλα δείχνουν (και όπως πληροφορείται το PP) ήδη οι καταγγελίες για τη Δημοτική Αρχή Κορυδαλλού βρίσκονται στο γραφείο του Εισαγγελέα και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις… γιατί ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει όλη την αλήθεια πριν οδηγηθεί στις κάλπες του Οκτώβρη!

Αυτούσια η ανάρτηση του Στέφανου Βαγενά:

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Κορυδαλλού: Ο Χουρσαλάς έκανε έξωση στον Διάκο – Σοβαρές καταγγελίες για διαπλεκόμενα συμφέροντα!

Σκάνδαλο με ανάθεση 1.100.000 ευρώ στο Δήμο Κορυδαλλού – «Δείχνει» τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά τ. Αντιδήμαρχος (έγγραφα)