Κύθηρα: Σοβαρή καταγγελία δασικού υπαλλήλου για εκφοβισμό από τον Δήμαρχο Χαρχαλάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια πολλή σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Πρόκειται για επώνυμη καταγγελία δασικού υπαλλήλου κατά του απερχόμενου Δημάρχου Στράτου Χαρχαλάκη για εκφοβισμό!

Ενώ μέσω της επιστολής αφήνεται να εννοηθεί ότι ενδεχομένως η ίδια πρακτική να έχει ακολουθηθεί και σε άλλους Κυθήριους, με σκοπό να επηρεαστεί η επιλογή τους στις προσεχείς εκλογές!

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, σοβαρές καταγγελίες είχαν γίνει κατά του κ. Χαρχαλάκη και από τον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Ντάσκα, αφήνοντας αναπάντητα σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του απερχόμενου Δημάρχου Κυθήρων.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία που δημοσιεύτηκε σε γνωστό ενημερωτικό σάιτ των Κυθήρων: 

Ονομάζομαι Αρβανίτης Σταύρος και είμαι υπάλληλος της Δασικής Υπηρεσίας 32 χρόνια. Υπηρετώ στη νήσο Κύθηρα τα τελευταία 6 χρόνια. Για πρώτη φορά στη διαδρομή μου στο Δημόσιο αναγκάζομαι στη δημοσίευση γεγονότων, αφού ο παραλογισμός κάποιων ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια. Ο νυν Δήμαρχος κος Χαραχαλάκης κατήγγειλε εμένα προσωπικά στον προιστάμενο της Υπηρεσίας μου, οτι χρησιμοποιώντας την ιδιότητά μου, κάνω προεκλογικό αγώνα σε άλλον υποψήφιο Δήμαρχο. Καλώ οποιονδήποτε πολίτη του νησιού, να επαληθεύσει δημόσια τα καταγγελλόμενα του Δημάρχου. Να ενημερώσω επίσης, οτι η μοναδική σχέση που έχω με τον Ανάργυρο Σοφίο όπου καταγγέλλομαι οτι στηρίζω, είναι φιλική και ουδεμία σχέση έχει με το επάγγελμα μου. Πέραν όλων αυτών, στη Δημοκρατία είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει όποιο πολιτικό πρόσωπο ή θέση κρίνει καταλληλότερο\η. Κύριε Χαρχαλάκη, παρ όλες  τις ξεπερασμένες πρακτικές σας, να γνωρίζετε ότι δεν σας φοβάμαι και εύχομαι να γίνω αφορμή να μην σας φοβάται κανένας πολίτης του νησιού.
Με σεβασμό στους Τσιριγώτες Αρβανίτης Σταύρος

Πηγή: https://kythera.news/

Διαβάστε επίσης:

Καφέ νερό βγαίνει από τις βρύσες των σπιτιών στα Κύθηρα εν έτει 2023! (Βίντεο)

Τι συμβαίνει στα Κύθηρα; Σοβαρές καταγγελίες του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα και πολλά ερωτηματικά… στον Δήμαρχο Χαρχαλάκη !