Δήμος Κορυδαλλού: Ο Χουρσαλάς έκανε έξωση στον Διάκο – Σοβαρές καταγγελίες για διαπλεκόμενα συμφέροντα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για μια ακόμα φορά προκαλεί με τη στάση του ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, καθώς με απόφασή του πέταξε έξω από το γραφείο του στο Δημαρχείο Κορυδαλλού τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ Γιάννη Διάκο!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Γιάννης Διάκος είναι ο μακροβιότερος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στην Β’ Πειραιά, μόνο ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση του επίσης Νεοδημοκράτη Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά!

Μετά την ανάρτηση του Γιάννη Διάκου, ακολούθησε βροχή δημόσιων σχολίων στο Facebook, μεταξύ των οποίων και κάποια που αναφέρονται σε ενδεχόμενα διαπλεκόμενα συμφέροντα, που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση αυτή!

Το Piraeus Press δεν υιοθετεί τις δημόσιες καταγγελίες, αλλά τις δημοσιοποιεί ως οφείλει καθώς πρόκειται για θέμα δημοσίου συμφέροντος το οποίο θα πρέπει να εξεταστεί και να δοθούν οι σχετικές απαντήσεις ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά πάνω από το δημόσιο βίο της τοπικής κοινωνίας του Κορυδαλλού.

Με δεδομένο το πρόσφατο σκάνδαλο με την ανάθεση 1.100.000 ευρώ από τον Δήμο Κορυδαλλού η οποία και ακυρώθηκε από την Ενιαία Αρχή Διαφάνειας (δεν απάντησε ποτέ ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς!), θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι σοβαρές καταγγελίες που έγιναν στο Facebook, θα προκαλέσουν το εισαγγελικό ενδιαφέρον!

Οι γνωρίζοντες καλά τα του Κορυδαλλού, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, αναφέρονται σε αλαζονικές συμπεριφορές του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά, ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για αυτόν, γεγονός που τον οδηγεί σε νευρικές κινήσεις και λανθασμένες αποφάσεις!

Μάλιστα το θέμα έφτασε και στα κεντρικά της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, με έντονα αρνητικά σχόλια για την αψυχολόγητη κίνηση του Νίκου Χουρσαλά και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου!

Δείτε τα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του Γιάννη Διάκου:

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο με ανάθεση 1.100.000 ευρώ στο Δήμο Κορυδαλλού – «Δείχνει» τον Δήμαρχο Νίκο Χουρσαλά τ. Αντιδήμαρχος (έγγραφα)

Η Αρχή Διαφάνειας κάνει φύλλο και φτερό το Δήμο Κορυδαλλού!