Οι οσμές πνίγουν Κερατσίνι & Δραπετσώνα – Ο Βρεττάκος θυμήθηκε τώρα να καλέσει τους Βουλευτές – Απάντηση από Μύτογλου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πραγματικά ντροπιαστική και υποκριτική η στάση της Δημοτικής Αρχής Βρεττάκου σχετικά με τις οσμές που πνίγουν κάθε τόσο το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα!

9 χρόνια επί δημαρχίας του και το πρόβλημα «ζει και βασιλεύει», ενώ ο «αριστερός» και «οικολόγος» Δήμαρχος Βρεττάκος, θυμήθηκε τώρα, 3 μήνες πριν τις εκλογές να ζητήσει σύσκεψη παρουσία των Βουλευτών της Β Πειραιά!

Η υποκρισία της «Αριστεράς» περισσεύει και στο Κερατσίνι…

Θα είχε όμως ενδιαφέρον να μας παρουσιάσει ο κ. Βρεττάκος τι έχει κάνει αυτά τα 9 χρόνια επί της ουσίας για το μείζον πρόβλημα της περιοχής. Και δε μιλάμε για αποφάσεις που είτε πετούν το μπαλάκι σε άλλες κρατικές υπηρεσίες είτε δίνουν παράταση χρόνου σε αυτήν την προβληματική και ενδεχομένως ανθυγιεινή κατάσταση!

Αλήθεια, σε τι θα ωφελήσει ακόμα μια συνάντηση μεταξύ των εκλεγμένων Βουλευτών της Β Πειραιά 3 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές, πέραν από δημιουργία εντυπώσεων;

Ας υπενθυμίσει λοιπόν κάποιος στον απερχόμενο Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας ότι δεν είναι ένας απλός διαμαρτυρόμενος πολίτης, αλλά ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση για να δίνει λύσεις και όχι για να κάνει κάθε χρόνο τις ίδιες διαπιστώσεις ή παραστάσεις διαμαρτυρίας!

Τάσος Μύτογλου: «Η στιγμή της αλλαγής φτάνει»

Την απάντηση φαίνεται να δίνει ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Τάσος Μύτογλου, ο οποίος με μια λακωνική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

«Η Δημοτική Αρχή του τόπου μας δηλώνει εμμέσως και εμπράκτως ΑΔΥΝΑΜΙΑ επίλυσης ενός μείζωνος σημασίας προβλήματος που θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί εν τη γενέσει του εδώ και χρόνια. Δεν λέμε ότι δεν θέλουν ή ότι δεν αγαπάνε την πόλη μας όπως εμείς άλλα εκ του αποτελέσματος λέμε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ. Πέταξαν ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ και προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες που τους αναλογούν όντας διοίκηση επί 9 χρόνια και ταυτόχρονα, με τις εν λόγω ανακοινώσεις, να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των αγανακτισμένων δημοτών!!! Οι προεκλογικές κινήσεις εντυπωσιασμού και μετακύλισης του προβλήματος αναδεικνύει περίτρανα ότι είναι ωραίο να αποκτάς τίτλούς αλλά δύσκολο να ανταποκρίνεσαι σε αυτούς. Η στιγμή της ΑΛΛΑΓΗΣ φτάνει, και θα γίνουν συντονισμένες προσπάθειες εξεύρεσης λύσης με κάθε πρόσφορο τρόπο στο πρόβλημα που ταλανίζει τις γειτονιές μας και μειώνει δραματικά την ποιότητα ζωής μας.»

Διαβάστε επίσης:

Κερατσίνι – Δραπετσώνα: Δεν πάει για Δήμαρχος ο Μαρτίκας – Δείτε ποιον στηρίζει! (βίντεο)

Κερατσίνι: Πέφτουν σοβάδες στα σχολεία, πέφτει ο γενικός διακόπτης στα λυόμενα που μπάζουν νερό – Στα κάγκελα οι γονείς!