Κερατσίνι – Δραπετσώνα: Δεν πάει για Δήμαρχος ο Μαρτίκας – Δείτε ποιον στηρίζει! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έσκασε η βόμβα στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας καθώς ο δημοφιλής φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας με την έντονη οικογενειακή επαγγελματική δραστηριότητα στην πόλη, αποκάλυψε όχι απλά ότι δε θα είναι υποψηφιος Δήμαρχος, αλλά ότι θα στηρίξει συγκεκριμένο υποψήφιο με τον οποίο είναι φίλοι!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας, το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας.

«Δε θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας»

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, διέψευσε τους πάντες, έκανε στροφή 180 μοιρών και ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει για δήμαρχος στον δήμο Κερατσινίου.

«Χθες είχα μία πολύ σημαντική συζήτηση για το Κερατσίνι. Το Κερατσίνι επιτέλους αλλάζει. Όμως εγώ δεν θα διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου. Θα είμαι δίπλα στον άνθρωπο που θα παλέψει για να αναμορφώσει τον δήμο Κερατσινίου», είπε στην Φαίη Σκορδά ο Μαρτίκας.

Ποιος είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξει ο Μαρτίκας;

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές, ο Σπύρος Μαρτίκας θα στηρίξει τον νέο υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας και πρώην Διοικητή του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας Τάσο Μύτογλου!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι δυο άντρες είχαν συνάντηση κατά την οποία συμφώνησαν ότι η πόλη τους χρειάζεται αλλαγή, ενώ αποφάσισαν να συμπορευτούν για την επίτευξη του κοινού σκοπού!

Πρόκειται για μια καθοριστική εξέλιξη καθώς η υποψηφιότητα Μαρτίκα στο πλευρό του Τάσου Μύτογλου, σε συνδυασμό με την «κόπωση» της Δημοτικής Αρχής Βρεττάκου, δημιουργούν νέα δεδομένα για το Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Μείνετε συντονισμένοι στο PP γιατί έρχονται κι άλλες ραγδαίες εξελίξεις ενόψει Αυτοδιοικητικών Εκλογών…

Διαβάστε επίσης:

Κερατσίνι: Πέφτουν σοβάδες στα σχολεία, πέφτει ο γενικός διακόπτης στα λυόμενα που μπάζουν νερό – Στα κάγκελα οι γονείς!

Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας – Εκλογές 2023 : Εκατοντάδες φίλοι του Τάσου Μύτογλου έστειλαν μήνυμα αλλαγής! (φωτο)