Περιφερειακή Δραπετσώνας-Κερατσινίου: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως οι ρυθμοί εργασιών ανέβηκαν μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της PP για το περίεργο κλείσιμο της νεοσύστατης περιφερειακής οδού Ανδρέα Παπανδρέου και των αιτιών που το προκάλεσαν!

Βέβαια απάντηση στα ερωτήματα δεν πήραμε ποτέ... αρκεί που παραδόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι ο δρόμος και ενόψει θέρους δε θα ταλαιπωρούνται οι οδηγοί!


Με την ευχή βέβαια να μην έγινε η δουλειά άρπα κόλλα...


Έτσι λοιπόν, και σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου:

''Ολοκληρώθηκε έγκαιρα και έντεχνα το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά «Βελτίωση – Συντήρηση οδικού άξονα Λεωφόρος Α. Παπανδρέου». Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου πραγματοποιήθηκαν εκτός των άλλων και εργασίες αντικατάστασης των αρμών συστολοδιαστολής της οδογέφυρας Βασιλειάδη, μεταξύ των πυλών Ε1 και Ε2 του λιμένα Πειραιά. 

Σύμφωνα με τη μελέτη οι συγκεκριμένες εργασίες απαιτούσαν την απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδογέφυρας για χρονικό διάστημα τριών μηνών. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Πειραιά και της αναδόχου εταιρείας, η ολοκλήρωση του έργου επιτεύχθηκε πριν την οριζόμενη καταληκτική ημερομηνία και η λεωφόρος δόθηκε στην κυκλοφορία στις 19-6-2013, λύνοντας έτσι τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τόσο στην πρόσβαση των βαρέων οχημάτων στο λιμάνι του Πειραιά όσο και στην επιβάρυνση των περιοχών της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου από την διέλευση των φορτηγών.''


Θυμίζουμε, ότι εμείς στις 24 του Μάη αναρωτιόμασταν... 

Γιατί παραμένουν κλειστές οι σήραγγες στο Κερατσίνι;