Κερατσίνι-Δραπετσώνα: «Τρέξε ή περπάτησε για τα παιδιά με καρκίνο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας συμμετέχει με το σύνθημα «Τρέξε ή περπάτησε για τα παιδιά με καρκίνο» στη διάδοση του μηνύματος ''ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ''.

Με αφορμή την πρόσφατη παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φλεβάρη) και στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, ο Σύλλογος «Ορίζοντας» διοργανώνει την Κυριακή 20/02 στις 10:30π.μ. συμβολικό αγώνα δρόμου/ δυναμικού περπατήματος για όλες τις ηλικίες στο Κερατσίνι. Στη δράση θα συμμετέχουν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 18ου & 24ου Δημ.Σχολ.Κερατσινίου με σκοπό να συμβάλουν στη διάδοση του μηνύματος ''ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ'' και με την ελπίδα οι φωνές όλων να ακουστούν και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παιδικές ζωές από την ασθένεια του καρκίνου.

Η αφετηρία της διαδρομής θα είναι η κεντρική πύλη του 18ου και 24ου δημοτικού σχολείου στην οδό Συστού και η συνολική απόσταση θα είναι 5,8χλμ.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στηρίζει ολόψυχα τέτοιες εκδηλώσεις και καλεί τους δημότες να συμμετέχουν σ αυτή τη συμβολική δράση, δυναμώνοντας την προσπάθεια να επιτευχθεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την εξάλειψη της ασθένειας που ταλαιπωρεί χιλιάδες παιδικές ψυχές.

Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας email στη διεύθυνση : [email protected] ή [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6951542601 (Αυλωνίτου Ροντίνα).

(Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες, να μεριμνήσουν για την τήρηση των μέτρων προφύλαξης, που ισχύουν από το νόμο, κατά του Covid-19).

Η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου θα είναι Δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται η αφίσα της δράσης.