Αρβανιτόπουλος-Κατσαφάδος: Συνάντηση κορυφής στην πλατεία Κοραή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκλειστική φωτογραφία από την τυχαία συνάντηση των 2 ισχυρών ανδρών της ΝΔ στον Πειραιά, Κατσαφάδου και Αρβανιτόπουλου, εξασφάλισε η PP, σήμερα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και ενόψει ανασχηματισμού!

Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Κώστας Κατσαφάδος, μετά την λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Πνεύματος, αποχώρησαν από τον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος και έκαναν την καθιερωμένη τους βόλτα στους δρόμους του Πειραιά.

Ο Βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος καθόταν με μια παρέα 10 ατόμων σε καφετέρια της πλατεία Κοραή. Μεταξύ άλλων ήταν ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά Στάθης Κωνσταντούζος, ο Πέτρος Αρβανίτης, ο πατέρας του Βουλευτή Γιάννης Κατσαφάδος, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά Τάκης Μάλαγας, ο πατέρας του αντιδημάρχου Πάνου Ρέππα, ιατρός ογκολόγος Χαράλαμπος Ρέππας, ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Κατσιβαρδάκος, η σύμβουλος του Δημάρχου Έρρικα Ανδριανοπούλου, ο δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος και η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Μάνης και κόρη του Δημάρχου Πειραιά Νόρα Μιχαλολιάκου.

Η ώρα ήταν περίπου 12:30 μ.μ. όταν έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Κοραή και ο Υπουργός Παιδείας και Βουλευτής Α΄ Πειραιά Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος!
Σημειωτέον, όπως μαθαίνουμε θα παραμείνει στη θέση του μετά τον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό..


Ο Υπουργός πλησίασε την παρέα, χαιρέτισε δια χειραψίας έναν έναν και είχε ιδιαίτερο χαιρετισμό με τον Βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο, σε συνέχεια της ψιλοσυζήτησης που έκαναν και κατά τη διάρκεια της λιτανείας... αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι διατηρούν μια αρκετά καλή σχέση και επικοινωνία επ' ωφελεία του καλού του Πειραιά και της ΝΔ φυσικά.