Ο Στάθης Ευσταθόπουλος Τομεάρχης της ΝΔ για την Ανώτατη Εκπαίδευση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ακόμα μια σημαντική θέση για τον Πειραιώτη Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ Στάθη Ευσταθόπουλο

- Αναλαμβάνει τον Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη

- Δείτε τη σχετική ανακοίνωση στο επίσημο site της ΝΔ

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αντιπρόεδρος Α’ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), ο Πειραιώτης Καθηγητής Ιατρικής Στάθης Ευσταθόπουλος, αναλαμβάνει να συντονίσει το κυβερνών κόμμα στα ζητήματα που αφορούν στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεται άμεσα, αυτό που μέχρι πρότινος αποτελούσε κοινό μυστικό, ότι δηλαδή ο πρώην Πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ και Καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ Στάθης Ευσταθόπουλος, αποτελεί τον ιθύνοντα νου για μια σειρά από προτάσεις για την ποιοτική αναβάθμιση των ΑΕΙ της χώρας, εκ των οποίων ορισμένες έχουν ήδη υλοποιηθεί και άλλες βρίσκονται προς υλοποίηση.

Σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, φαίνεται ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός επιθυμεί να «τρέξουν» ακόμα πιο γρήγορα τα θέματα που αφορούν στην Ανώτατη Εκπαίδευση, για αυτό επίλεξε προσωπικά για αυτή τη θέση τον καλύτερο γνώστη των ζητημάτων αυτών, που δεν είναι άλλος από τον κ. Ευσταθόπουλο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση στο site της ΝΔ, με ένα πολύ συνοπτικό βιογραφικό του κ. Ευσταθόπουλου:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλούσιο βιογραφικό του, τις θέσεις, τις προτάσεις και τις δράσεις του κ. Ευσταθόπουλου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του efstathopoulos.org.